40″ tv scherm (102cm)

€ 75,00 excl. btw.

€ 90,75 incl. btw.

  • 102 cm beelddiagonaal
  • Voor beursstands tot 15m² en presentaties tot 25 personen
  • Tv met 4K beeldkwaliteit en incl. 10m HDMI kabel
  • Altijd incl. (vloer) statief zoals afgebeeld
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een 40″ tv-scherm huren met 4K beeldkwaliteit ? Huur dit tv scherm inclusief statief en 10m HDMI kabel voor jouw beursstand, kleine presentatie of foto slider. Plaats jouw aangesloten laptop middels de laptopsteun aan de voor- of achterzijde van het statief.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Een 40 inch tv-scherm huren? Dit doe je bij Master Partys in een handig en compact totaalpakket. Naast de 40″ 4K led smart tv zit een standaard/statief en een 10 meter HDMI kabel bij de huurprijs inbegrepen.

40″ tv-scherm huren

Met een 102 centimeter beelddiagonaal is de 40″ Samsung led tv een veel gehuurd item voor kleinere beursstands, presentaties in kleine ruimtes of voor het afspelen van een slide show van foto’s bij feesten en partijen. De prettigste kijkafstand tot het scherm is 2 tot 3 meter. Is deze kijkafstand onvoldoende? Huur dan een van onze grotere tv-schermen.

Op alle tv-schermen in het assortiment is het mogelijk om een laptop of computer met HDMI uitgang aan te sluiten. Daarnaast accepteren de tv’s ook USB-sticks met .jpeg afbeeldingen of .mp4 video’s (minimaal 1920 x 1080 pixels > 16:9) zodat het aansluiten van een laptop of computer niet noodzakelijk is. Dit is gemakkelijk wanneer je foto’s of video’s in een loop wil laten afspelen, maar wanneer meerdere handelingen noodzakelijk zijn adviseren wij om de beelden via je laptop af te laten spelen. Zo heb je meer opties en ben je ervan verzekerd dat het beeldmateriaal correct wordt afgebeeld op het tv-scherm. Bij het gebruik van een laptop is het tevens mogelijk om een laptop steun te gebruiken die je de mogelijkheid geeft om de laptop onder de tv te plaatsen aan de voor- of achterkant. Zo ziet het geheel er niet rommelig maar netjes en representatief uit.

Videobronnen voor het tv-scherm

Wil je videosignalen zoals VGA, DVI, Mini HDMI en Thunderbolt aansluiten op het scherm? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bekijk onze signaal omvormers en selecteer jouw gewenste converter. Niet zeker van jouw uitgangstype of wil je meer informatie over de juiste apparatuur in combinatie met het huren van een tv-scherm? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meerdere (grote) tv-schermen huren

De 40″ tv is het kleinste tv-scherm bij ons in de verhuur. Ben je op zoek naar een groter scherm? Bekijk dan onze 50″, 60″ en 75″ modellen.

Meerdere schermen tegelijk worden vaak toegepast als opstelling voor evenementen of congressen. Hierdoor behoud je de uitstraling van een klein tv-scherm, maar kun je een breder publiek bereiken. De verschillende schermen zijn aan elkaar te koppelen via een HDMI-splitter zodat ieder scherm hetzelfde weergeeft. Vanuit onze voorraad hebben wij 24 stuks 40″ TV schermen beschikbaar.

Wil je tv-schermen huren van verschillende formaten? Al onze tv-schermen maken gebruik van hetzelfde soort statief en zijn van dezelfde Samsung serie. Dit komt de representativiteit en de professionaliteit op jouw evenement ten goede.

Plus & minpunten

  • Compacte transportkist waardoor vervoer in een personenauto tot de mogelijkheden behoort.
  • Gemakkelijk te installeren door één persoon.
  • Inclusief een 10m lange HDMI-kabel voor een laptop.
  • Het scherm heeft een 102 centimeter beelddiagonaal waardoor hij bijvoorbeeld op grote beurzen minder goed zal opvallen.

Product specificaties

Merk & type Samsung UE40NU7190
Vermogen of wattage 45 watt
Meegeleverde hardware 1x tv-statief & 1x muurbeugel
Meegeleverde bekabeling 1x 10m HDMI & 1x 10m 230V
Aansluitmogelijkheden HDMI, USB, Ethernet & WiFi
Afmetingen scherm 90,6 x 53,3 (BxH)
Afmetingen transportkist 115 x 18 x 62 cm (BxDxH)
Afmetingen transporttas (statief) 100 x 30 x 18 cm (BxDxH)
Gewicht TV 7,7 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.