Presentatie set 200-300 personen

Master Partys presentatie set huren

€ 349,00 excl. btw.

€ 422,29 incl. btw.

 • Acht speakers met een draadloze microfoon
 • Geschikt voor grote groepen
 • Zowel op indoor als outdoor events inzetbaar
 • Perfecte spreiding van goed geluid
 • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een grote presentatie set huren? Deze presentatieset is een volwaardige geluidsset inclusief acht actieve speakers op nette statieven, een draadloze microfoon en een compacte PA-mixer voor het aansluiten en bedienen van de geluidsbronnen. Deze presentatie set te klein voor jouw evenement? Neem contact met ons op voor een maatofferte.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een grote presentatie set huren? Deze krachtige presentatie set is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen zoals een bedrijfspresentatie in een congreszaal, modeshow, productlancering of een outdoor evenement.

Grote presentatie set huren

Deze geluidsset tot 300 personen bevat vier QSC K8 en vier QSC 8.2 actieve speakers. De standaard driepoot statieven worden bij alle presentatie sets vervangen door representatieve enkelpotige statieven. Dit resulteert in een presentatie geluidssysteem wat krachtig en goed geluid produceert zonder dat dit ten koste gaat aan de representativiteit ervan. De draadloze Sennheiser microfoon sluit je aan op een compacte en eenvoudig te bedienen PA-mixer waarop je tevens jouw laptop, tablet of smartphone kunt aansluiten.

Bij onze geluidssets zijn altijd alle kabels en overige benodigdheden inbegrepen met voldoende kabellengte om de speakers te verspreiden. De draadloze microfoon is van het professionele merk Sennheiser en heeft een hoge zendkwaliteit. De spreker is hierdoor door de gehele ruimte goed verstaanbaar zonder dat de microfoon het contact met de ontvanger verbreekt.

Bedrade microfoon, headset en/of Catchbox

Wellicht zijn meerdere microfoons buiten enkel de draadloze microfoon wenselijk. Iedere microfoon heeft zo zijn eigen toepassing en inzet mogelijkheden:

 • Wil je naast de al inbegrepen draadloze microfoon een microfoon op een vaste plek zoals bij het te huren katheder? Voeg een bedrade microfoon met microfoonstatief toe om te zorgen dat de spreker achter het katheder goed te verstaan is. De presentator hoeft hiervoor dan niet zijn draadloze microfoon af te staan aan de spreker achter het katheder.
 • Liever je handen vrij tijdens een presentatie? Huur deze grote presentatie set inclusief een extra headset microfoon. De DPA headset microfoon is van hoogwaardige kwaliteit wat resulteert in een perfecte verstaanbaarheid van de spreker.
 • Interactie met het publiek? Huur de presentatie set inclusief een Catchbox werpmicrofoon. De kubus microfoon gooi je door het publiek heen voor bijvoorbeeld vragen aan de spreker of om een interactieve discussie te starten tijdens jouw bedrijfsevenement.

Installatie grote presentatie set

Kleinere presentatie sets tot 75 of 125 personen zijn redelijk gemakkelijk zelf te installeren. Bij presentatie sets voor grotere groepen is geluidstechnische kennis vereist. Denk hierbij aan de juiste plaatsing van de speakers, het instellen van de Delay op de speakers en het juist afstellen van de microfoons en overige randapparatuur.

Master Partys verzorgt de op- en afbouw graag voor je. Via het aanvragen van de offerte klik je op ‘op- en afbouw verzorgt door Master Partys’ waarna direct de kosten inzichtelijk worden. Je geniet dan van een turn-key oplevering van een perfect afgestelde presentatie set met goede verstaanbaarheid en zuivere geluidsweergave.

Plus & minpunten

 • Zeer elegante en representatieve speakers met enkelpotige speakerstatieven.
 • Deze presentatieset bevat acht speakers op statief. Hierdoor kan het geluid goed verspreiden in brede ruimtes. Daarnaast worden in ruimtes waar het galmt meerdere speakers op laag volume ingeschakeld in plaats van minder speakers op hoog volume om de galm van de ruimte zo veel mogelijk te onderdrukken.
 • De Sennheiser EW145 G3 heeft een hoge geluidskwaliteit.
 • Ingebouwde delay functie op de QSC K8.2 speakers.
 • Deze geluidsset neemt tijdens transport veel ruimte in. Wij raden dan ook aan om transport bij uw aanvraag bij te boeken.

Product specificaties

Merk & type QSC K8 & Sennheiser EW145 G3
Vermogen of wattage 8000 watt
Frequentieband B-band (626 - 668 MHz), 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware 8x speaker, draadloze microfoon, PA-mixer, 8x K&M single pole statief, K&M microfoon statief
Meegeleverde bekabeling 8x 10m XLR, 8x 10m 230V & 1x 3m XLR
Aansluitmogelijkheden RCA, Jack 6,3mm & XLR
Accuduur 8 uur (AA - penlite)
Afmetingen QSC K12 45 x 28 x 26,9 cm (B x D x H)
Afmetingen mixer 25,7 x 6.2 x 30,25 cm ( B x H x D)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.