85″ tv scherm (216cm)

€ 350,00 excl. btw.

€ 423,50 incl. btw.

  • 216 cm beelddiagonaal
  • Geschikt voor beursstands groter dan 100 m²
  • Geschikt voor presentaties boven 100 personen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een grotere Smart tv dan dit 85″ tv-scherm ga je niet vinden! Ideaal voor beurzen, presentaties of om sportwedstrijden op te kijken met een grotere groep.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Dit gigantische tv-scherm van Samsung met uitstekende beeldkwaliteit huur je bij Master Partys altijd in een complete set. De set bestaat onder andere uit het Ultra HD scherm, een statief, een ophangbeugel en een 10 meter lange HDMI-kabel. Met een indrukwekkend beelddiagonaal van 216 centimeter val je gegarandeerd op tijdens jouw evenement! Is dit formaat net iets te groot voor je? Geen probleem! Wij hebben nog vier andere tv formaten in ons verhuurassortiment.

85″ tv scherm huren

Dankzij de HDMI-ingang is het kinderlijk eenvoudig om content vanaf jouw laptop af te spelen op deze tv. Wanneer je geen HDMI-aansluiting hebt op je laptop is dit gemakkelijk op te lossen door de juiste omvormer aan je bestelling toe te voegen. Liever content afspelen vanaf een USB-stick? Ook dit is mogelijk! Omdat het een Smart tv is kun je snel de gewenste bestanden selecteren om af te spelen. Zorg er wel voor dat het .jpg of .mp4 mediabestanden zijn.

Bestanden die in Full HD (1920 x 1080 pixels) met een verhouding van 16:9 zijn opgeslagen geven het beste resultaat. Een videobestand met minder pixels wordt namelijk niet beeldvullend weergegeven. Daarnaast raden we aan om ervoor te zorgen dat bij video’s een (lege) audiotrack is gerenderd. Zonder audiotrack kan de tv geen video’s herhalen zonder tussentijdse melding. Gebruik je wel een laptop? Plaats deze dan voor een nette en representatieve uitstraling op een laptop steun.

Transport en op- en afbouw

De 85″ schermen zijn tijdens gebruik en transport erg kwetsbaar en worden daarom door Master Partys geleverd en geïnstalleerd. Het transport en de opbouw van dit scherm is niet door één persoon uit te voeren en raden wij sterk af wanneer je geen ervaring heb met deze materialen. Wij voeren de werkzaamheden graag en met de grootste zorg voor je uit. Geef het simpelweg aan in je offerteaanvraag en wij regelen alles voor je.

Plus & minpunten

  • 216 centimeter beelddiagonaal. Ter vergelijking; De meeste tv-schermen bij mensen thuis zijn tussen de 100 en 120 centimeter beelddiagonaal.
  • Representatief en slank statief ondanks de grote omvang van het tv-scherm.
  • Inclusief een 10m lange HDMI-kabel voor een laptop.
  • Laag stroomverbruik omdat het tv-scherm een leduitvoering betreft.
  • Het tv-scherm en de bekisting eromheen passen niet in een personenauto of kleine bestelbus. Wij raden aan het transport door ons te laten verzorgen.
  • Door de omvang van de tv is deze niet alleen te installeren. Transportkosten kunnen tevens hoger uitvallen.

Product specificaties

Merk & type Samsung 85" Smart Ultra HD GU85TU8079UXZG
Vermogen of wattage 216 watt
Meegeleverde hardware 1x tv-statief & 1x muurbeugel
Meegeleverde bekabeling 1x 10m HDMI & 1x 10m 230V
Aansluitmogelijkheden HDMI, USB, Ethernet & WiFi
Afmetingen scherm 189,6 x 6,1 x 108,4 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 200 x 40 x 130 cm (BxDxH)
Gewicht TV 40,2 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.