Licht huren in Den Bosch

Wil je licht huren in Den Bosch? Master Partys kan je voorzien van de juiste verlichting voor jouw beurs, presentatie, optreden of feest.

Licht huren in Den Bosch

Naast geluid is licht huren in Den Bosch één van de belangrijkste onderdelen van Master Partys. Een spreker mag niet in het donker staan en tijdens een goed feest wil je dat een mooie lichtshow je locatie volledig in de sfeer brengt van het thema, merk of bedrijf. Denk hierbij aan (draadloze) spots, moving heads, lasers, blacklight en prikkabel. Dit, samen met een rookmachine of hazer zorgt voor optimale zichtbaarheid van het licht in de ruimte.

Astera

Astera: de draadloze en waterdichte ledverlichting met eindeloze opties. Bij Master Partys in de licht verhuur vind je de AX1 PixelTube, AX3 LightDrop, AX5 TriplePAR, AX10 SpotMax en de Titan Tube. Alle verlichting uit deze serie is 100% draadloos, waterdicht, tot wel 20 uur te gebruiken op de accu en te bedienen met de AsteraBox en AsteraApp.

Onze verschillende materialen zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen en presentaties, bijeenkomsten, huisfeesten, bruiloften, thema avonden of verjaardagsfeesten.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.