Led blacklight

Master Partys led blacklight huren
Master Partys led blacklight huren

€ 25,00 excl. btw.

€ 30,25 incl. btw.

  • Ideaal voor neon en fluor feestjes
  • Eenvoudig en makkelijk in gebruik
  • Ruimtes tot ±50 m² met één kanon te verlichten
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een led blacklight huren die alle witte en fluorescerende elementen in bijvoorbeeld kleding, schmink en andere objecten oplicht.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De led blacklight is een van de eenvoudigste maar ook een van de mooiste effecten in het assortiment. Deze blacklight van Showtec heeft een krachtige 100W ledlamp waarmee hij helder en fel UV-licht genereert.

Blacklight huren

Met een enkele blacklight cannon is het mogelijk om ruimtes tot zo’n 50 vierkante meter uit te lichten. Uiteraard geldt hoe groter het aantal blacklights, hoe groter de ruimte die je kunt verlichten. Denk hier bijvoorbeeld aan evenementenlocaties, sporthallen en aula’s. Ben je geïnteresseerd in het huren van een of meerdere blacklights, maar weet je niet zeker hoeveel je er nodig hebt voor de juiste dekking van UV-licht op jouw locatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij je van het juiste advies kunnen voorzien.

Blacklight sporten

Een heel populair gebruik van blacklight verlichting op dit moment is tijdens glow in the dark sportevenementen. Er wordt dan bijvoorbeeld een volleybal-, tennis-, badminton- of korfbaltoernooi georganiseerd waarbij de belijning van het sportveld wordt getapet met neon tape en de deelnemers dragen hierbij witte of fluoriserende kleding. Om dit alles perfect uit te laten komen wordt de sporthal voorzien van voldoende blacklights, eventueel op statieven wanneer ze niet kunnen worden opgehangen. Dit resulteert in een spannend en grappig spel waar iedereen nog lang over zal praten en wat zeker voor herhaling vatbaar zal zijn.

Blacklight huren voor neon party

Andere events waarbij blacklights veelal worden gebruikt zijn bij de wat bekendere neon feesten of full moon party’s. Tijdens deze feesten worden de evenementenlocaties zodanig aangekleed dat het UV-licht voldoende mogelijkheden heeft om op te lichten. De bezoekers bij deze feesten dragen, net als bij de sporttoernooien, witte of fluoriserende kleding en make up of schmink. Deze sfeer en uitstraling geven de feestvierder een bijzondere ervaring en zorgen voor mooie plaatjes op de foto of in de aftermovie.

Plus & minpunten

  • Eén lamp verlicht tot ±50m2.
  • Ledverlichting wordt niet warm.
  • Lichtstatief niet inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Showtec PAR64 100W COB UV Blacklight
Vermogen 100W (led)
Gewicht blacklight 3,3 kg
Afmetingen blakclight 28 x 26,8 x 38,2 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 60 x 40 x 43,3 cm (B x D x H)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.