Trussdeel zwart

Master Partys Sixty 82 TPM Black

€ 7,50 excl. btw.

€ 9,08 incl. btw.

 • Zwarte truss valt minder op
 • Straalt elegantie, stijl & professionaliteit uit
 • Zowel inzetbaar op beurzen als op festivals
 • SIXTY82 TPM 29S Black | 25% sterker dan reguliere truss

SIXTY82 TPM Black huren? Zwarte vierkante truss voor jouw evenement. Deze lengtedelen zet je in als truss totem op een baseplate, omdat je zelf TPM truss tekort komt of als echte eye-catcher tijdens producties. Zoek je een complete truss constructie? Klik dan hier of stuur ons een e-mail.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

SIXTY82 is hét innoverende merk als het gaat om vierkante truss delen en truss hoeken. Ze hebben na 30 jaar het wiel opnieuw uitgevonden. Wij verhuren de SIXTY82 TPM truss in het zwart voor jouw evenement of beursstand. Of je de trusslengtes wilt gebruiken voor het vastmaken van verlichting, signing op een truss totem of juist als decoratie item bij een fotoshoot. De zwarte truss van SIXTY82 zal nooit misstaan.

Op onze verhuur website maken wij het onderscheid tussen zilveren truss van Prolyte in de H30V serie en de zwarte truss van SIXTY82. De zogenoemde TPM 29S serie. Onderstaand de diverse te huren lengtes van SIXTY 82. Allen uiteraard uitgevoerd in mat zwarte poedercoating – RAL 9005.

 • 29 centimeter truss zwart vierkant | SIXTY82 TPM29S L029: Wordt vaak gebruikt om bepaalde hoeken zoals de C317 (C017) uit te laten komen op een hele meter.
 • 50 centimeter truss zwart vierkant | SIXTY82 TPM29S L050: Een halve meter pas je vaker toe dan je denkt. Of het nu gaat om een halve meter lengte van een hoekstuk op een hele meter uit te laten komen of dat je net dat extra trussdeeltje in jouw constructie nodig hebt.
 • 71 centimeter truss zwart vierkant | SIXTY82 TPM29S L071: Huur je bijvoorbeeld een C420 (C020) hoekstuk? Dan zal waarschijnlijk dit lengtedeel ook noodzakelijk zijn. Een specifieke maat voor een specifiek doeleinde.
 • 100 centimeter truss zwart vierkant | SIXTY82 TPM29S L100: “Meters maken” we met een 2 meter deel, maar soms is het uiteraard fijn om de constructie 1 meter breder, dieper of hoger te maken. Hierdoor kom je met een carré bijvoorbeeld uit op een even aantal meters.
 • 200 centimeter truss zwart vierkant | SIXTY82 TPM29S L200: De langste lengte in ons verhuur assortiment. Met deze 2 meter lengte overbrug je gemakkelijk grotere overspanningen.

Het modulaire aluminium systeem wat men truss noemt is met bovenstaande lengtes in ieder gewenst formaat te huur. Of het nu gaat om een laag carré frame in het zwart voor de bescherming van een luxewagen tijdens een beurs of een banner frame voor het inhangen van het spandoek. Ontvang je graag een maatofferte hiervoor? Stuur ons dan een e-mail.

SIXTY82 TPM 29S huren

Zwarte vierkante truss is inzetbaar bij veel gelegenheden. Naast de uitstraling is het uiteraard belangrijk dat zwarte truss van SIXTY82 ook functioneel is. En functioneel is het zeker! Na de doorontwikkeling van de Prolyte H30V ontstond de TPM-truss. Een met de robot gelast trussdeel welke 25% extra draagcapaciteit heeft. De TPM truss is krachtiger doordat de robot tijdens het lassen meer snelheid kan maken dan wanneer je truss spijlen met de hand last. Hierdoor komt er tijdens het lassen minder warmte vrij waardoor het aluminium zijn kracht blijft behouden.

Naast de grote meerwaarde van het robotlassen is er ook het begin- en eindstuk in de trussdelen. De spijltjes zijn daar vervangen door een geëxtrudeerd aluminium. Hierdoor ontzettend sterk en 100% maatvast. Bijkomend voordeel; het diagonale tussenspijltje, zoals je die bij de Prolyte H30V zilver ziet, is totaal overbodig geworden en vanzelfsprekend dan ook weggelaten. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte om decor items en uplighters zoals de Astera AX3 in de trusslengte te plaatsen.

Vierkante truss zwart

Wij verhuren naast de truss lengtes in dit artikel ook de bijbehorende zwarte trusshoeken. Uiteraard noodzakelijk voor het bouwen van diverse zwarte truss constructies. Kom je er niet helemaal aan uit? Neem dan gerust contact met ons op voor een maatofferte. Wij leveren en installeren indien gewenst zwarte truss constructies door heel Nederland en België.

Tijdens de voorbereidingen van jouw truss constructie dien je uiteraard rekening te houden met de maximale draaglasten van zwarte vierkante truss. Hoewel SIXTY82 TPM truss 25% meer last mag dragen dan Prolyte H30V is het zeer belangrijk onderstaande laadtabel in acht te nemen:

Loading tabel Sixty82 TPM
Loading tabel SIXTY82 TPM

Plus & minpunten

 • Matte finish met fijnstructuur voor een chique donkere uitstraling
 • SIXTY82 TPM 29S Black is 25% sterker dan reguliere truss merken
 • 100% fit dankzij geëxtrudeerd begin en eindstuk
 • Zwarte truss beschadigt snel bij onzorgvuldig gebruik
 • Truss is een omvangrijk product bij transport

Product specificaties

Merk & type SIXTY82 TPM 29S
Kleur RAL9005 fijnstructuur, zwart
Gewicht 6,4 kg per strekkende meter
Breedte * hoogte 287 * 287 mm
Belastbaarheid Zie Blackbook SIXTY82 (TPM 29S Loading table)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.