Truss constructie zwart

€ 200,00 excl. btw.

€ 242,00 incl. btw.

  • Zwarte vierkante truss, prijzen indicatief
  • Speciaal voor elegante, chique en moderne beurzen
  • Uiteengezette offerte binnen een werkdag
  • Levering en installatie door heel Nederland en België

Zwarte truss constructie huren? Via dit product vraag je eenvoudig jouw gewenste truss constructie in het zwart aan. Getoonde prijzen zijn indicatief. Nette zwart gepoedercoate truss voor jouw beursstand of evenement.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss constructies vind je op allerlei uiteenlopende evenementen. Of je deze nu wilt toepassen tijdens een outdoor evenement zoals een wielerwedstrijd, je spandoeken wil inhangen op jouw beursstand of een constructie wilt creëren voor het inhangen van geluid en verlichting. Voor dergelijke zaken biedt een truss constructie de uitkomst.

Vierkante truss kun je huren in aluminium zilver, maar tegenwoordig wordt er vaker zwarte vierkante truss toegepast. Deze truss heeft een fijnstructuur poedercoating in RAL 9005. Hierdoor krijgt de truss die chique uitstraling die jij op jouw evenement wilt uitstralen.

Zwarte truss voor beursstand

Truss constructies in het zwart worden veel gehuurd voor beursstands. Naast de industriële uitstraling is de zwarte constructie uiteraard ook noodzakelijk voor het inhangen van banners, verlichting en andere zaken om jouw beursstand interessant te maken voor de bezoekers. Bijna iedere maatvoering is mogelijk. Of je nu een kleinere beursstand hebt van 6×4 meter of je wilt juist een grote truss constructie in het zwart voor een paar honderd vierkante meter beursvloer. Alles is mogelijk. Belangrijk bij het doen van jouw aanvraag voor een zwarte truss constructie is kijken naar de mogelijkheden; welke soort constructie is wenselijk, hoe hoog wil ik de totale constructie maken en welke breedte en dieptematen zijn van toepassing.

Met een aanvraag voor een vierkant zwarte truss constructie zorgen wij dat je binnen een werkdag een gedetailleerde offerte retour ontvangt. Hierin is alles meegenomen zodat jij ervan verzekerd bent dat het juiste aantal lengtes, hoeken, koppelingen, truss pennen etc. in de offerte zijn toegevoegd.

Zwarte truss huren

Zwarte truss valt veel minder op dan de zilveren truss die vroeger veel werd gebruikt. Hierom worden zwarte truss constructies ook veel toegepast in het theater, tijdens festivals en bedrijfsevenementen. Alle Prolyte truss constructies die je terugvindt op onze website kun je ook in het zwart huren. Staat jouw gewenste ontwerp er niet bij? Neem dan contact op met ons voor een maatofferte. We adviseren je over de mogelijkheden maar ook onmogelijkheden van het gebruik van vierkante truss.

SIXTY82 TPM

Het merk SIXTY82 is het eerste bedrijf dat door het gebruik van diverse nieuwe (gepatenteerde) technieken vierkante truss tot 25 procent sterker heeft gemaakt. De diagonale spijlen zijn redesigned en beide uiteindes zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Door deze extrusie is de SIXTY 82 TPM truss nog vierkanter en maatvaster dan ooit tevoren. Het robotlassen zorgt voor snelheid. Deze snelheid resulteert in een lagere temperatuur tijdens het lassen wat de sterkte van het aluminium nog meer ten goede komt.

Last but not least; de einddiagonaal (het tussenspijltje) in de truss is weggelaten. Hierdoor kun je zeer eenvoudig uplights zoals de Astera AX5 of andere apparatuur binnenin de truss plaatsen. De SIXTY82 TPM serie is 100% compatible met de M29 & H30V truss.

De zwarte TPM truss van SIXTY82 wordt vanuit ons magazijn in Breda door heel Nederland en België geleverd en geïnstalleerd voor de meest uiteenlopende evenementen.

Plus & minpunten

  • Elegante en chique uitstraling
  • Minder reflecterend door de fijnstructuur poedercoating (RAL 9005)
  • Valt goed weg tegen een zwarte achtergrond
  • Beschadigt bij onzorgvuldig gebruik
  • Gewone G-haken zijn niet geschikt om te gebruiken op zwarte truss
  • Prijsindicaties zijn zonder benodigde liften

Product specificaties

Merk & type SIXTY82 TPM29S - Black
Meegeleverde hardware Benodigde truss delen, pinboxen & truss hamers
Belastbaarheid Zie loading tabel SIXTY82 TPM
Gewicht product ± 6,4 kg per lengte meter

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.