Truss carré + front banner

Master Partys truss banner carré huren
Master Partys truss carré banner huren
Master Partys truss carré banner huren
Master Partys truss carré met 360 banner huren
Master Partys truss carré huren zwart

€ 299,00 excl. btw.

€ 361,79 incl. btw.

  • Meest gehuurd in zowel zilver als zwart
  • Afmetingen geheel naar wens aan te passen
  • Prijs is inclusief pinbox met hamer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een truss carré huren waarin je representatief spandoeken kunt hangen? Dit truss model betreft een vierkante constructie met extra uitbouw op de bovenzijde voor het inhangen van spandoeken met logo,Start/Finish” of als informatieve entree signing. Het weergegeven voorbeeld heeft een maat van 7 x 7 x 4,71 m (BxDxH). Huur deze constructie in zwart of zilver.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze vierkante truss constructies zie je veel terug komen op evenementen en beurzen. Deze constructie bevat aan de bovenzijde een extra opbouw zodat je er op een opvallende manier aan een zijde een spandoek in kunt hangen. Deze opbouw is uiteraard ook aan meerdere zijdes of juist in het midden van het carré te plaatsen. Door het modulair te bouwen Prolyte truss systeem kun je alle kanten uit en zijn alle lengtes per 29, 50, 71 of 100 centimeter aanpasbaar. Op zoek naar een truss carré met aan alle zijdes een mogelijkheid voor het inhangen van een spandoek? Bekijk eens het truss carré met 360º banner.

Zwarte truss constructies zijn niet meer weg te denken uit evenementen- en beursland. Het oogt elegant, chique, maar valt ook juist weer weg tegen een donkere achtergrond. Kortom zwarte truss constructies huren is populair. Naar deze truss constructies zijn ook al onze andere constructies in zwarte vierkante truss uitvoerbaar. Staat er een gewenste zwarte truss constructie niet op de website? Neem contact met ons op!

Truss constructie voor beursstand

Een truss carré huren voor jouw gehuurde beurs standplaats? Deze truss constructie biedt je de mogelijkheid om naast spandoeken in de achter- en zijwand  ook een opvallende front banner in te hangen. Hierdoor val je net wat extra op tussen de rest van de beursstandhouders in dezelfde laan. De voorbeeld constructie heeft een afmeting van 7 x 7 meter en heeft een basishoogte van 3,5 meter waar de beursverlichting wordt ingehangen. Uiteraard is deze maatvoering geheel naar wens aanpasbaar en heb je qua verlichting verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan helder wit licht waarbij de beursvloer en de producten goed worden uitgelicht. Iets meer sfeer in de beursstand? Dit creëer je gemakkelijk met warm witte theaterspots of gekleurde led verlichting.

Ook het front banner formaat is uiteraard geheel aan te passen. De getoonde constructie in de afbeelding geeft ruimte voor een spandoek van 80 x 630 centimeter. De totale constructiehoogte wordt hiermee 4,71m.

Uiteraard kun je het spandoek zelf inhangen, maar Master Partys biedt ook de mogelijkheid om deze zorgen geheel voor je uit handen te nemen. Wanneer het spandoek via ons wordt besteld samen met de gehuurde truss constructie hangen we deze namelijk kosteloos voor je in.

Truss constructie als festival entree

Je wilt natuurlijk dat jouw bezoeker al bij de entree een goede indruk krijgt van het evenement. Ook hiervoor wordt vaak deze truss constructie ingezet. Waar beide zijkanten perfect geschikt zijn voor spandoeken die functioneren als wanden, biedt de top banner de mogelijkheid om de bezoeker direct een duidelijk beeld te geven van waar de entree is.

Heb je een pagode of andere tent waarbij je representatief een spandoek aan de voorzijde wilt plaatsen? Dan is ook dit bouwwerk hiervoor perfect geschikt. De afmetingen zijn namelijk zo aan te passen zodat de carré perfect aansluit op de breedte, diepte en hoogte van de te omheinen tent.

Spandoek in truss constructie

De spandoeken die in de truss constructie kunnen worden bevestigd kun je uiteraard zelf aanleveren en inhangen. Wanneer je bij ons een truss carré huurt kunnen we je de exacte maten doorgeven voor het in te hangen spandoek. We houden hier rekening met het gebruik van spanfix elastieken zodat jouw banner er mooi strak in hangt.

Liever alle zorgen uit handen geven? De spandoeken in combinatie met het truss carré zijn ook via Master Partys leverbaar. De fullcolour 510 gram PVC spandoeken zijn altijd B1 gecertificeerd, het ontwerp wordt door ons op opmaak gecontroleerd en wij hangen het doek kosteloos voor je in. Uiteraard zijn de spandoeken na afloop van het evenement voor jou en hoef je bij een volgende editie enkel nog maar de truss constructie te huren.

Plus & minpunten

  • Hoge draaglast dankzij gebruik van Heavy Duty vierkante truss (Sixty 82 & Prolyte h30V)
  • Geschikt voor buitenlocaties.
  • Kosteloos laten inhangen van meebestelde spandoeken.
  • Pinbox en hamer voor het vastslaan van conische verbindingen meegeleverd.
  • Truss vorkliften niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V silver // Sixty 82 TPM black
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 100 st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht truss totaal 312 kg
Afmetingen constructie 7 x 7 x 4,71 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.