Spanfix set 100st

Master Partys spanfix elastieken huren
Master Partys spanfix elastieken huren

€ 29,00 excl. btw.

€ 35,09 incl. btw.

 • Nette manier om jouw beursstand spandoek te bevestigen
 • Leverbaar in zwart en wit
 • Zet spanning op de banner voor een strak eindresultaat
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een set van 100 spanfix elastieken voor jouw spandoek op maat. Beschikbaar in zwart of wit met een lengte van 25 centimeter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je een spandoek of banner hebt aangeschaft wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze netjes wordt ingehangen. Soms worden hiervoor tie wraps gebruikt, maar met een spanfix elastieken set creëer je een mooier eindresultaat. Waar de tie wraps namelijk gefixeerd zijn, heb je bij de elastieken nog de mogelijk te trekken en te schuiven.

De spanfix elastieken verhuren wij per 100 stuks in de kleur wit of zwart. De witte kleur wordt vooral gebruikt bij spandoeken met een lichtere opdruk, de zwarte bij bont gekleurde of donkere spandoeken.

Spandoek met spanfix monteren

Omdat een spanfix elastiek nog speling geeft, in tegenstelling tot een tie wrap, kun je eigenlijk niet bijzonder veel fout doen aan het inhangen van een spandoek met elastieken. Hieronder leggen we je onze manier van inhangen uit:

Allereerst is het belangrijk dat je je spandoek (met de bovenzijde bij de truss & de print naar boven) helemaal uitrolt. Vervolgens start je in de hoeken met het van achter naar voor doorsteken van de eerste elastieken, zodat je straks de haken van de elastieken aan de voorzijde niet meer ziet zitten. Kleine spandoeken kun je direct aan de elastieken in de hoeken aan de truss ophangen, bij grote doeken is het gemakkelijker om het ophangen op ¼ delen van het spandoek te herhalen.

Bij het ophangen in de truss gebruik je de dikke truss buizen waar je één keer van voor naar achter omheen gaat. Aan de achterzijde van het spandoek kom je de haak van de spanfix elastiek weer tegen, daar haak je de lus in. Werk niet van links naar rechts (of andersom), maar monteer zeker bij de eerste 10 elastieken telkens een elastiek op de helft van de laatste twee geassembleerde.

Nadat de bovenkant voor een groot deel is ingehangen is het verstandig ook een deel van de linker en rechterzijde op te spannen. Dit om te voorkomen dat de ruimte aan de bovenkant van de truss kleiner wordt dan dat er links en rechts zit. Nadat ook links en rechts elastieken zijn bevestigd kun je alle ogen voorzien van een elastiek voor het mooiste eindresultaat. In het kort:

 • Spandoek helemaal uitrollen
 • Elastiek lus vanuit achterkant spandoek doorsteken
 • Vanuit voorzijde truss (dikke buizen) naar achteren aan spanfix haken
 • In de hoeken van het spandoek beginnen. Daarna in het midden en telkens hierna het midden tussen twee gefixeerde elastieken.
 • Ga na 10 elastieken aan de bovenzijde door aan de linker- en rechterzijkant
 • Alle ogen voorzien van een elastiek

Wist je trouwens dat wanneer je bij ons een truss constructie inclusief spandoek op maat huurt wij het spandoek kosteloos voor je inhangen? Voeg de gewenste constructie toe aan je offerteaanvraag of neem contact met ons op voor advies en een maatofferte.

Plus & minpunten

 • Set van 100 stuks voor 30 meter spandoek omtrek.
 • Brengt spanning in het spandoek voor een strak eindresultaat.
 • De spanfix set is een huurartikel. Voor het aanschaffen van elastieken neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Product specificaties

Merk & type MP Spanfix set 100st
Lengte spanfix 25 cm
Kleur Zwart of wit

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.