147″ beamerscherm (374cm)

€ 145,00 excl. btw.

€ 175,45 incl. btw.

  • Geschikt voor allerlei uiteenlopende evenementen
  • Op- en doorzicht beschikbaar
  • 3,74 meter beelddiagonaal
  • 16:9 ratio met 3,25 x 1,83 m projectieoppervlak
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Het meest gehuurde beamerscherm met zowel doorzicht als opzicht projectiedoeken. Dit AV Stumpfl Monoblox 32 beamerscherm heeft een beelddiagonaal van 147″ wat gelijk staat aan 3,74 meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een groot beamerscherm huren dat compact is tijdens transport, gemakkelijk is op te bouwen en een helder beeldresultaat toont? Huur dan dit 147″ groot beamerscherm voor een 3000, 7000 of 12000 ANSI-lumen beamer.

Installatie van een beamerscherm

Het frame van het beamerscherm bestaat uit één geheel dat zonder gereedschap is op en af te bouwen. Dit lichtgewicht aluminium systeem kan in delen worden uitgeklapt tot een frame met een 16:9 beeldverhouding. AV Stumpfl staat erom bekend dat zij degelijke en representatieve beamerschermen en de bijbehorende frames ontwikkelen. Zo ook bij dit 147″ grote beamerscherm van de Monoblox 32 serie.

Nadat het frame is uitgeklapt bepaal je hoe hoog het scherm komt te staan. Dit kan in stappen van 15 centimeter met de meegeleverde vloerstatieven. Het projectiedoek wordt hierna door middel van drukknoppen op het frame bevestigd. Op het systeem wordt aangegeven wat de boven- en onderkant is. Het past maar op één manier.

Ga met het installeren van het projectiedoek altijd schoon en secuur te werk. Werk op een schone ondergrond en met schone handen. De projectiedoeken zijn kostbaar en gevoelig voor vuil. Gebruik bijvoorbeeld een schoon zeil of doek dat voorafgaand op de grond wordt gelegd.

Opzicht- of doorzichtscherm huren

Op sommige evenementen is het beamerscherm wel te zien, maar de beamer niet. Hoe dat kan? In dit geval is een doorzichtscherm gehuurd. Deze schermen zorgen ervoor dat je je beamer vanaf de achterzijde kunt laten projecteren. Het speciaal ontwikkelde projectiedoek zorgt voor een representatief en mooi beeldresultaat aan de voorzijde. Houd er wel rekening mee dat het resultaat voor een lagere lichtsterkte zorgt omdat de beamer door het projectiedoek heen projecteert. Zo is bijvoorbeeld een 3000 ANSI-lumen beamer niet geschikt. Huur in dit geval een 7000 of 12000 ANSI-lumen beamer.

Kies je toch liever voor de meest gebruikte optie en laat je de beamer vanaf de voorzijde projecteren? Dan gebruik je het meegeleverde opzichtscherm. Dit zorgt ervoor dat je de lichtsterkte van de beamer optimaal kunt gebruiken omdat deze niet door het scherm heen hoeft te beamen. Nadeel van deze opstelling is wel dat er mensen door de projectie kunnen lopen.

Ben je er (nog) niet over uit welk formaat beamerscherm, of je van voor of achter wilt projecteren en of jouw gehuurde beamer geschikt is voor het formaat dat je in gedachten hebt? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende maatofferte.

Plus & minpunten

  • Groot scherm met zowel opzicht als doorzicht mogelijkheden.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap.
  • Projecteren met al onze verschillende beamers mogelijk.
  • Doorzichtscherm niet geschikt voor 3000 ANSI-lumen beamers.

Product specificaties

Merk & type AV Stumpfl Monoblox 32 147"
Meegeleverde hardware Opzichtdoek, doorzichtdoek, frame & vloerstatief
Gewicht beamerscherm 22 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 37 kg
Afmetingen uitgeklapt beamerscherm 345 x 203 cm (BxH)
Afmetingen transportkist 134 x 38 x 37 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.