Pipe and drape ligger

€ 4,50 excl. btw.

€ 5,45 incl. btw.

  • Uitschuifbaar voor flexibel gebruik
  • Klittenband aan twee kanten van de ligger
  • Overbrug een breedte van 90 tot 300 centimeter
  • Nette representatieve zwarte kleur
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Pipe and drape ligger in drie verschillende formaten voor het inhangen van pipe & drape doeken. Koppel iedere gewenste ligger gemakkelijk aan de te huren pipe & drape Wentex staanders.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De Wentex pipe and drape ligger (of drape support) is ervoor gemaakt om de doeken (voorzien van klittenband) gemakkelijk en snel in te hangen. Al deze liggers zijn voorzien van een uitschuifbaar deel en aan zowel de voor- als achterkant een klittenbandstrook voor optimale functionaliteit van de liggers in jouw pipe and drape constructie.

Bij het samenstellen van pipe & drape onderdelen is het belangrijk dat je goed nadenkt over welke onderdelen en hoeveel stuks daarvan je nodig hebt. Kom je er niet aan uit? Bekijk dan eens onze pipe and drape per strekkende meter. Vul daar eenvoudig het aantal benodigde strekkende meters in en wij leveren het juiste aantal baseplates, pinnen, staanders, liggers en doeken. Heb je een specifiek ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op voor advies en een vrijblijvende maatofferte.

De drie pipe & drape liggers in ons verhuur assortiment hebben ieder hun eigen maatvoering met zo ieder hun eigen toepassingen.

Pipe and drape ligger 90 tot 120cm

De perfecte liggers voor het maken van korte hoeken, of in combinatie met de vaste 120 centimeter staanders de zijkanten van jouw front of house regie. Door de korte breedte is de ligger bijvoorbeeld ook ideaal om een deuropening te voorzien van een pipe & drape systeem. Ingeschoven is de ligger 90 centimeter, geheel uitgeschoven kan hij een breedte bereiken van 120 centimeter.

Pipe and drape ligger 120 tot 180cm

Het tussenmaatje van de pipe & drape liggers. Deze ligger komt handig van pas wanneer zijn grote broer net te lang is, maar het kleinere formaat weer te klein. Deze pipe & drape ligger komt veel voor in kleinere constructies, bijvoorbeeld wanneer je met een adapter vanuit een staander op 120 centimeter hoogte wilt door koppelen of wanneer de breedte van de front of house maar 1,5 meter breed is.

Pipe and drape ligger 180 tot 300cm

De meest gehuurde ligger voor alle pipe & drape toepassingen. Omdat de ligger tot 3 meter uit te schuiven is heb je niet te veel staanders nodig. Deze ligger vind je terug in al onze pipe & drape per meter sets. Een handige bijkomstigheid is dat al onze pipe and drape doeken ook een breedte hebben van 3 meter. Hierdoor mag je er vanuit gaan dat je per ligger één doek nodig hebt. Overtollig doek in jouw opstelling? De liggers zijn aan beide kanten voorzien van klittenband zodat je het doek aan het eind naar de achterkant kunt omvouwen.

Plus & minpunten

  • Alle liggers zijn voorzien van klittenband aan beide zijdes.
  • De liggers zijn uitschuifbaar waardoor ze op iedere locatie passen.
  • De langste pipe & drape ligger is ingeschoven 180cm en wordt (i.c.m. baseplates en staanders) in een kist van 197cm lang getransporteerd.

Product specificaties

Merk & type Wentex Telescopic drape support
Gewicht ligger 90 - 120cm 2,5kg
Gewicht ligger 120 - 180cm 3,5kg
Gewicht ligger 180 - 300cm 4,5kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.