Pipe and drape wit voile (prijs p/m)

€ 25,00 excl. btw.

€ 30,25 incl. btw.

  • Prijs is per strekkende meter
  • Wit semi-transparant (voile)
  • Hoogte van 2 tot 4 meter (variabel)
  • Mooi resultaat i.c.m. accu spots
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Creëer in een mum van tijd een half doorzichtige wand met dit pipe and drape systeem. Perfect geschikt voor evenementen met een wit of ander licht kleurenthema.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Met onze pipe & drape systemen creëer je eenvoudig egale achterwanden of scheid je ruimtes. Dit kan door middel van een strak mat zwart, chique bordeaux rood of geplooid wit doek. Soms geeft het net die extra creatieve dimensie door gebruik te maken van een doek waar je nog contouren doorheen kunt zien. Hiervoor is het pipe and drape systeem met wit voile uitermate geschikt.

Opbouw van pipe and drape

Het Wentex pipe & drape systeem is kinderlijk eenvoudig op te zetten. De staanders worden door middel van baseplates en pinnen op hun plaats gehouden. Tussen deze staanders worden de liggers met klittenband gemonteerd. Omdat ook op het witte voile een klittenband strook is bevestigd hang je zo eenvoudig het doek aan de ligger.
De staanders hebben minimale hoogte van 180 centimeter en een maximale hoogte van 400 centimeter. Tussen deze maten kun je het gehele systeem op de gewenste hoogte plaatsen.

Pipe and drape voile doek

De witte half doorzichtige doeken hebben een breedte van 300 centimeter wanneer ze ongeplooid worden opgehangen. Wanneer een geplooid voile doek gewenst is, kan dit gemakkelijk worden bewerkstelligt door middel van de contra klittenband strips aan de binnenzijde. Hierna heeft het doek een breedte van 200 centimeter.
Wanneer je pipe & drape wit voile bij Master Partys huurt, berekenen wij altijd het aantal doeken die nodig zijn voor een geplooid resultaat. Hierdoor heb je voor beide situaties altijd voldoende doeken.

Omdat voile erg licht is, is het doek aan de onderzijde over de gehele lengte voorzien van een verzwaard draad waardoor het netjes naar beneden blijft hangen.

Huren per strekkende meter

Pipe & drape wit voile systemen bestaan uit verschillende elementen zoals baseplates, pinnen, staanders, liggers en doeken. Wanneer je een pipe & drape systeem wilt huren met half doorzichtig wit doek, hoef je bij Master Partys enkel het aantal gewenste strekkende meters in te vullen als aantal. Wij zorgen bij jouw bestelling dat altijd het juiste aantal voile doeken en andere onderdelen worden geleverd.

Wanneer je op zoek bent naar een pipe and drape systeem met diverse vormen, maten, hoogtes en wellicht een variatie aan verschillende doeken raden we aan ons een e-mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Je ontvangt dan een offerte voor jou op maat gemaakt.

Wit voile doek incl. verlichting huren

Pipe & drape wit voile is perfect geschikt voor het creëren van deels doorschijnende scheidingswanden. Om deze scheidingswanden een extra dimensie te geven, raden we aan om draadloze Astera verlichting te gebruiken om de doeken aan te lichten. De Astera AX-serie is vanaf afstand te bedienen. Zo licht je gemakkelijk het doek uit in iedere denkbare kleur(combinatie).

Zijn de doeken na het evenement niet meer in dezelfde staat als bij uitlevering? Houd dan rekening met eventuele kosten voor reiniging of vervanging.

Plus & minpunten

  • Het systeem is functioneel (dekt en/of scheidt af) en decoratief.
  • Eenvoudig op- en af te bouwen.
  • De backdrop is geïmpregneerd met brandvertragend middel.
  • Het voile doek creëert een prachtig effect in combinatie met led spots.
  • Het systeem is niet geschikt om buiten te gebruiken.

Product specificaties

Merk & type pipe and drape Wentex upright 3-way (180 - 400) // drape support (180 - 300) // baseplate 45x45
Type doek Voile CS Curtain 300x400 cm, wit
Meegeleverde hardware Staanders, ligger(s), baseplates, baseplate pinnen
Gewicht staander 3,7 kg
Gewicht ligger 2,8 kg
Gewicht baseplate 8 kg
Gewicht baseplate pin 0,6 kg of 2,4 kg (10cm of 40cm)
Gewicht backdrop 7,5 kg
Gewicht transportkist leeg 75 kg
Afmetingen transportkist 60 x 189 x 85 cm (BxDxH)
Minimale afmetingen 200 x 200 cm (BxH)
Maximale afmetingen ** x 400 cm (BxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.