Beamer 7000 ANSI-lumen

€ 449,00 excl. btw.

€ 543,29 incl. btw.

  • Professionele en veelzijdige beamer
  • 7000 ANSI-lumen output
  • Geschikt voor middelgrote presentaties en ruimtes
  • Diverse long en short throw lenzen optioneel
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Deze krachtige en veelzijdige Epson EB-G7905U is een 7000 ANSI-lumen beamer en is geschikt voor seminars, presentaties, filmvertoningen en evenementen van een middelgroot formaat. Al onze opzicht- en doorzichtschermen zijn geschikt voor deze Epson 7000 ANSI-lumen beamer. Diverse lenzen maken deze beamer een echte alleskunner.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze Epson EB-G7905U 7000 ANSI-lumen beamer huur je voor professionele gelegenheden waarbij goede beeldkwaliteit van belang is. Daarnaast kan deze krachtige beamer op een tiental vierkante meters projecteren zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Deze 7000 ANSI-lumen beamer kun je op zijn eigen flightcase of een tafel plaatsen. Het is echter natuurlijk representatiever om een beamer statief aan je offerteaanvraag toe te voegen. Wil je de beamer enkele meters de lucht in plaatsen? Huur dan een baseplate met enkele truss meters om de beamer op de gewenste hoogte te monteren. De truss klem wordt altijd standaard meegeleverd.

Aansluitingen, lenzen en beeldcorrectie

Deze 7000 ANSI-lumen beamer beschikt onder andere over een VGA, DVI, HDBaseT en een HDMI aansluiting waarmee iedere gewenste aansluiting op deze krachtige beamer aanwezig is. Na het aansluiten van bijvoorbeeld een laptop of videomixer kun je gebruik maken van het uitgebreide menu voor het beste beeldresultaat. Denk hierbij aan horizontale en verticale keystone correctie, de individuele correctie van de vier hoeken en de mogelijkheid voor projectie op ronde wanden en projectie in of op een hoek.

De standaard lens van deze krachtige beamer heeft een throw ratio van 1,45 tot 2,32 waarbij je er vanuit mag gaan dat het geschikt is voor alle gemiddelde afstanden tot het beamerscherm. Omdat deze 7000 ANSI-lumen beamer de mogelijkheid heeft om lenzen (gemakkelijk) te wisselen kun je ervoor kiezen om de beamer heel dichtbij of juist heel ver weg te plaatsen. Neem contact met ons op voor advies over de meest geschikte lens voor jouw event.

Zelf een beamer installeren

Doordat de 3000 ANSI-lumen beamer in ons verhuur assortiment niet is voorzien van allerlei verschillende mogelijkheden zoals verwisselbare lenzen, horizontale en verticale keystone en talloze andere opties installeer jij die snel en gemakkelijk zelf. Is deze beamer niet krachtig genoeg voor jouw toepassing? Dan is het aan te raden de 7000 ANSI-lumen beamer te huren. Vanwege al zijn verschillende opties en instelmogelijkheden raden wij aan deze echter door een videotechnicus te installeren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor jou verzorgen. Klik de optie ‘Op- en afbouw door Master Partys‘ aan in jouw offerteaanvraag en zie direct de bijkomende kosten.

Plus & minpunten

  • Zeer krachtige output.
  • Verwisselbare lens voor het projecteren op korte en lange afstanden.
  • Direct aan te sluiten middels HDMI.
  • Lastigere installatie dan een huis-tuin-en-keuken beamer.

Product specificaties

Merk & type Epson EB-G7905U
Wattage 572 watt
Aansluitmogelijkheden DVI, HDBaseT, HDMI & VGA
Gewicht beamer 12,7 kg
Afmetingen beamer 53x48x19 cm (BxDxH)
Lichtsterkte 7000 ANSI-lumen
Inbegrepen lens 1,45 - 2,32
Optionele lens ratio's 0,65 - 0,78 (ELPLU03) / 0,87 - 1,05 (ELPLU04) / 1,04 - 1,46 (ELPLW05) / 2,15 - 3,49 (ELPLM15) / 4,84 - 7,39 (ELPLM11) / 7,20 - 10,12 (ELPLL08)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.