183″ beamerscherm (465cm)

€ 169,00 excl. btw.

€ 204,49 incl. btw.

  • Geschikt voor grote ruimtes
  • Op- en doorzicht beschikbaar
  • 4,65 meter beelddiagonaal
  • 16:9 ratio met 4,05 x 2,29 m projectieoppervlak
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een groot beamerscherm huren waarmee je direct aan de slag kunt? 9 vierkante meter projectoppervlak heeft dit 183″ beamerscherm. Zonder gereedschap staat deze AV Stumpfl Monoblox 32 variant in een mum van tijd in elkaar waarna je hem op de meegeleverde poten op de grond zet of ophangt in een truss constructie.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een groot beamerscherm huren? Dit 183″ AV Stumpfl beamerscherm heeft een hoogte van 2,49 meter en een breedte van maar liefst 4,25 meter. Hierdoor is dit grote beamerscherm op allerlei grote evenementen, presentaties en seminars in te zetten.

De netto projectiemaat van het scherm is 405 x 229 centimeter met een beelddiagonaal van 465 centimeter. Ondanks dit enorme formaat heeft het frame samen met het projectiedoek slechts een gewicht van 26 kilogram.

Installatie van een beamerscherm

De Monoblox 32 serie van AV Stumpfl is kinderlijk eenvoudig op te bouwen. Het frame bestaat namelijk uit één geheel dat enkel op één manier is uit en in te klappen. Zodra het gehele frame is uitgeklapt klik je met de drukknopen het projectiescherm erop. Ga hierbij echter altijd zorgvuldig en schoon te werk. Een projectiescherm is namelijk kwetsbaar en kostbaar om te vervangen wanneer het vuil wordt. Gebruik bij het opzetten dus altijd een schone ondergrond.

Opzicht of doorzicht scherm huren

Je hebt twee verschillende soort projectieschermen: doorzicht en opzicht. Wanneer je bij ons een beamerscherm huurt is het belangrijk om na te denken over hoe je je beeld vanuit de beamer op het scherm wilt projecteren.

Het opzichtscherm wordt het meest gehuurd. Je plaatst de beamer aan de voorzijde van het beamerscherm en projecteert vanaf daar de beelden op het scherm. Op deze manier haal je het meeste uit de lichtsterkte van de beamer. Het nadeel is echter wel dat de mogelijkheid bestaat dat er door de projectie heen gelopen kan worden. Dit is deels op te lossen door de beamer en het beamerscherm op de juiste hoogte te zetten. Echter moet de locatie hier wel geschikt voor zijn.

Een doorzichtscherm rekent af met de mogelijkheid om de projectie te onderbreken. De beamer die je hebt gehuurd plaats je namelijk aan de achterkant van het beamerscherm. Het speciaal ontwikkelde projectiedoek zorgt ervoor dat het beeld aan de voorzijde te zien is. Echter is het wel zo dat je hiervoor een goede beamer met een hoge lichtsterkte moet huren, bijvoorbeeld de 7000 of 12000 ANSI-lumen beamer. Deze beamers zijn krachtig genoeg om door het beamerscherm heen ’te prikken’ en een mooi beeldresultaat tonen. Al onze beamer schermen zijn leverbaar met zowel een opzicht als een doorzicht scherm.

Houd bij het huren van een doorzichtscherm rekening met voldoende ruimte achter het beamerscherm. Hier wordt namelijk de beamer op het beamer statief geplaatst. Weet je niet zeker welk beamerscherm met welke beamer voor jouw evenement het best geschikt is? Neem dan contact met ons op voor advies en een maatofferte.

Plus & minpunten

  • Groot scherm met zowel opzicht als doorzicht mogelijkheden.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap.
  • Niet geschikt voor 3000 ANSI-lumen beamers.

Product specificaties

Merk & type AV Stumpfl Monoblox 32 183"
Meegeleverde hardware Opzichtdoek, doorzichtdoek, frame & vloerstatief
Gewicht beamerscherm 26 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 39 kg
Afmetingen uitgeklapt beamerscherm 508 x 294 cm (BxH)
Afmetingen transportkist 134 x 38 x 37 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.