Podium 24m²

€ 250,00 excl. btw.

€ 302,50 incl. btw.

 • Podium van 6x4m (meer verhoudingen mogelijk)
 • 40 cm hoog
 • Inclusief nette zwarte afrok & podiumtrap
 • Transport, op- en afbouw aangeraden
 • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een podium huren? Deze set van twaalf Prolyte Stagedex podiumdelen is ideaal voor gelegenheden zoals presentaties, modeshows, muziekoptredens, etc.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Organiseer je een evenement en wil je daarvoor een podium huren? Bij Master Partys maken wij je het extra gemakkelijk met onze podium sets die zijn samengesteld met hoogwaardige Prolyte Stagedex onderdelen. De sets zijn compleet inclusief alle benodigdheden waarmee je direct kunt starten.

Toepassingen

Aangezien deze podia gemakkelijk zijn op te bouwen en eenvoudig naar ieders wens zijn aan te passen, kunnen ze voor veel verschillende evenementen worden gebruikt. Vanzelfsprekend zijn uiteraard optredens van muzikanten, zangers, dansers en DJ’s, maar ook (zakelijke) presentaties, seminars, prijsuitreikingen en andere formele gelegenheden zijn voorzien van een podium om de spreker goed zicht- en hoorbaar te laten zijn.

Modeshows zijn nog een evenement waarvoor de Prolyte Stagedex podium materialen uitermate geschikt voor zijn. Ook voor modeshows hebben wij complete sets samengesteld, kijk hiervoor bij onze catwalk podium categorie.

Podium onderdelen

Wanneer je een podium huurt dien je rekening te houden met verschillende onderdelen. Wanneer je ervaring hebt met het opbouwen van dit soort podium weet je uit welke onderdelen het bestaat, maar niet iedereen heeft wel eens een podium gemonteerd. Onze complete podium sets zijn er om ervoor te zorgen dat ook zij een podium kunnen huren zonder iets te kunnen vergeten.

Deze set voor een podium van 24m² bestaat uit:

 • 12x Prolyte Stagedex Basic Line podiumdeel (zwart).
 • 48x podiumpoten van 40cm hoog.
 • Een nette geplooide zwarte afrok die met klittenband om het podium heen wordt geplaatst.
 • Een podiumtrap met twee treden van elk 20cm hoog.
 • Klemmen om de losse podiumdelen aan elkaar te bevestigen.

De podiumdelen worden op twee wagens geleverd. Wij raden onze klanten aan om deze set door ons te laten leveren en installeren. Doe je dit toch liever zelf? Dat is uiteraard geen probleem, maar hou er rekening mee dat de podiumkarren ieder 205x59x110 cm (BxDxH) zijn en niet te tillen zijn vanwege het gewicht. Zorg dus voor een oprijplaat en voldoende ruimte in de laadbak.

Podium accessoires

Voor de evenementen waar het belangrijk is dat alles er netjes en representatief uitziet, zoals bijvoorbeeld zakelijke presentaties en seminars, is het aan te raden om als extra optie te kiezen voor tapijttegels om het podium mee te bedekken. Deze podiumtegels zijn gemakkelijk te bevestigen en bij beide vestigingen op voorraad in een keurige antraciet kleur. Ze zijn eventueel ook beschikbaar in rood en blauw voor als dit mooier bij het kleurenthema van jouw evenement past.

Bij zakelijke/formele evenementen waar alles er keurig en gelikt uit moet zijn raden wij aan om voor de tapijttegel optie te kiezen. Deze geven het podium een extra representatief uiterlijk met de antraciete kleur. De podiumtegels zijn daarentegen ook verkrijgbaar in rood en blauw, wat net wat extra’s aan je evenement kan geven als dit past binnen het kleurenschema.

Plus & minpunten

 • Complete set inclusief alle benodigdheden.
 • Eenvoudig te monteren.
 • Niet te vervoeren in een personenauto of kleine transportbus.

Product specificaties

Merk & type Prolyte StageDex Basic Line
Meegeleverde hardware Podiumdelen, poten, klemmen, trap & afrok
Belastbaarheid 750 kg/m²
Gewicht product
Gewicht transportwagen incl. materialen
Afmetingen opgebouwd product 600 x 400 x 40 cm (BxDxH, meer verhoudingen mogelijk)
Afmetingen transportwagen incl. materialen 205 x 59 x 110 cm (BxDxH, twee stuks)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.