120″ beamerscherm (305cm)

€ 119,00 excl. btw.

€ 143,99 incl. btw.

  • Geschikt voor kleinere presentaties
  • Op- en doorzicht beschikbaar
  • 3,05 meter beelddiagonaal
  • 16:9 ratio met 2,66 x 1,50 m projectieoppervlak
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Is een groot 75″ tv scherm net te klein? Huur dan dit AV Stumpfl 120″ beamerscherm. Met zijn 3 meter beelddiagonaal is het een beamerscherm wat ingezet wordt bij kleinere presentaties of evenementen. De 120″ beamer schermen zijn leverbaar met een opzicht en doorzichtscherm.

Huur dit beamerscherm in combinatie met een 3000 ansi lumen beamer waardoor je direct aan de slag kunt.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een groot tv-scherm huren, maar is een tv met 191 centimeter beelddiagonaal net te klein? Huur dan een beamerscherm met de juiste beamer. Dit AV Stumpfl Monoblox 32 scherm is het meest ingezette beamerscherm op kleinere evenementen en presentaties. Gebruik het beamerscherm als hoofdscherm op het podium of hang er meerdere in de zaal zodat ook alles achterin de zaal duidelijk is te zien.

Installatie van een beamerscherm

Het frame van het beamerscherm bestaat uit één geheel dat zonder de gereedschap is op en af te bouwen. Dit lichtgewicht aluminium frame kan in delen worden uitgeklapt tot een scherm met een 16:9 beeldverhouding. AV Stumpfl staat erom bekend dat ze degelijke en representatieve beamerschermen en frames ontwikkelen. Zo ook bij dit 120″ grote beamerscherm van de Monoblox 32 serie.

Nadat het frame is uitgeklapt bepaal je hoe hoog het scherm van de grond komt te staan. Dit kan in stappen van 15 centimeter met de meegeleverde vloerstatieven. Het projectiedoek wordt hierna door middel van drukknoppen op het frame geplaatst. Op het systeem wordt aangegeven wat de boven en onderkant is. Dit past maar op één manier.

Ga met het installeren van het projectiedoek altijd schoon en secuur te werk. Werk op een schone ondergrond en met schone handen. De projectiedoeken zijn kostbaar en gevoelig voor vuil. Gebruik bijvoorbeeld een schoon zeil of doek dat voorafgaand op de grond wordt gelegd.

Beamer met beamerscherm

De meest gehuurde combinatie met dit scherm is de 3000 ANSI-lumen beamer (met statief) en een presentatieset tot 125 personen. De laptop sluit je met een HDMI kabel eenvoudig aan op de beamer. Het 120″ beamerscherm zorgt direct voor een mooi groot en helder beeldresultaat voor jouw presentatie. Door middel van de draadloze microfoon en de vier speakers op statief is jouw presentatie duidelijk hoorbaar en kun je gemakkelijk naar alle hoeken van de ruimte lopen omdat er geen snoer aan de microfoon zit.

Zitten er geluidsfragmenten in jouw PowerPoint presentatie of video’s? Geen enkel probleem. Ook dat wordt uiteraard via de speakers afgespeeld.

Alle prijzen op de website van Master Partys zijn gebaseerd op het afhalen bij een van onze magazijnen in Amsterdam of Breda. Nu kunnen we het ons uiteraard voorstellen dat jij de gehuurde materialen niet allemaal zelf wilt op- en afbouwen. Vink simpelweg de optie voor op- en afbouw aan in jouw offerteaanvraag, zie direct de kosten in het overzicht en verstuur je aanvraag!

Plus & minpunten

  • Groot scherm met zowel opzicht als doorzicht als mogelijkheid.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap.
  • Projecteren met al onze verschillende beamers mogelijk.
  • Doorzichtscherm geschikt voor 3000 ANSI-lumen beamers.

Product specificaties

Merk & type AV Stumpfl Monoblox 32 120"
Meegeleverde hardware Opzichtdoek, doorzichtdoek, frame & vloerstatief
Gewicht beamerscherm 20 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 35 kg
Afmetingen uitgeklapt beamerscherm 286 x 170 cm (BxH)
Afmetingen transportkist 134 x 38 x 37 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.