Geluid huren in Rotterdam

Wil je geluid huren in Rotterdam en omgeving voor jouw event? Master Partys levert professionele apparatuur voor diverse soorten evenementen!

Geluid huren in Rotterdam

Een beurs, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum, tuinfeest, muziekoptreden, presentatie, opening, verjaardag en ga zo maar door. Dit zijn een aantal voorbeelden van evenementen die zonder goed geluid nergens zouden zijn.

Om het jou gemakkelijk te maken kun je bij Master Partys complete sets huren. Die huur je inclusief alle apparatuur en accessoires. Zo heb je geluidssets die bestaan uit speakers en evt. een of meerdere subwoofers, presentatie sets die bestaan uit speakers, een of meerdere microfoons en een PA-mixer en accu speaker sets bestaande uit een draadloze speaker en microfoon. Al deze sets zijn inclusief statieven en bekabeling.

Naast deze sets hebben wij ook losse geluidsapparatuur in de verhuur. Zo kun je diverse bedrade en draadloze microfoons huren, waaronder de Catchbox en headsets, analoge en digitale PA-mixers en mengpanelen, katheders, portofoons, audio interface en statieven en verdere accessoires.

Wij werken enkel met geluidsapparatuur van professionele en gerenommeerde merken zoals QSC, Shure, Sennheiser, Catchbox, DPA en Kenwood.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.