Truss aardekabel

Master Partys truss aardekabel huren

€ 9,00 excl. btw.

€ 10,89 incl. btw.

  • Beursstand & truss constructie aarden volgens NEN1010
  • Leverbaar met schuko en M10 oog
  • 10m 6mm aardekabel
  • Verplicht op jouw truss (beursstand) constructie
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Laat jouw truss constructie op de beurs niet afkeuren door het vergeten van het correct aarden van de trussen volgens NEN1010. Huur deze truss aardekabel.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Zodra er een licht- of geluidsarmatuur in jouw truss constructie hangt dien je de truss constructie apart te aarden. Hiervoor is deze truss aardekabel bedoeld. De aardekabel is 10 meter lang en heeft een aderdikte van 6mm waardoor jouw truss veilig is geaard volgens de NEN 1010 norm.

Truss aardekabel huren

De truss aardekabel plaats je gemakkelijk op een van de truss buizen van jouw constructie door middel van een half coupler. Aan de andere zijde van de 10 meter lange aardekabel heb je de keuze uit een schuko stekker of een M10 oog. De schuko stekker steek je gemakkelijk en snel in het stopcontact. Het M10 oog dien je aan de daarvoor bestemde aardebout op een krachtstroom verdeler te monteren. Controleer op de event locatie welke aansluiting noodzakelijk is.

Noodzaak aardekabel

Alle geplaatste licht- en geluidsmaterialen in de trussen zijn toch geaard zul je denken? Klopt! Echter staat veiligheid in dit soort zaken voorop en is het op beurs- en evenementenlocaties zoals de RAI Amsterdam, Jaarbeurs in Utrecht en de Evenementenhal Gorinchem verplicht om een extra zekerheid aan te brengen in de vorm van deze truss aardekabel. Je wilt per slot van rekening niet dat jouw bezoekers stroom krijg door het aanraken van de truss constructie. Door het gebruik van deze kabel is die situatie uitgesloten.

Op- en afbouw door Master Partys

We begrijpen maar al te goed dat jij over zaken als aardekabels niet hebt nagedacht bij het aanvragen van een truss constructie. Wanneer wij een dergelijke aanvraag binnen krijgen zullen we daarom altijd een aardekabel toevoegen om te zorgen dat jij op locatie niet voor verassingen komt te staan wanneer jouw beursstand wordt gecontroleerd.

Plus & minpunten

  • Installeer jouw truss constructie veilig volgens de NEN1010 norm.

Product specificaties

Merk & Type MP Truss aardekabel
Aderdikte 6mm
Lengte 10 meter
Geiwcht 900 gram

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.