Krachtstroom verdeler

Master Partys krachtstroom verdeler 16A huren
Master Partys krachtstroom verdeler 32A huren

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • 16 & 32 Ampère krachtstroom direct naar 16A/230V schuko
  • Per 16A/230V groep gezekerd
  • Conformité Européenne
  • Leverbaar vanuit Breda

Vanuit een krachtstroom aansluiting jouw stroomvoorziening regelen? Huur een 16A of 32A krachtstroom verdeler om jouw gehuurde apparatuur aan te sluiten.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Krachtstroom is een stroomvoorziening bij evenementen en een veel gebruikt drie fasen energiesysteem dat jouw podium of evenementen terrein direct van voldoende stroom voorziet. Op diverse feestlocaties maar ook op (gestabiliseerde) aggregaten kom je zo’n 16 of 32 Ampère aansluiting tegen.

Elk van de drie fasen maakt gebruik van dezelfde nul en aarde wat resulteert in een 5-polige krachtstroom kabel met een aderdikte die verschilt per aantal Ampère. Bij 16A krachtkabel is dit 2,5mm aderdikte, bij 32A 4 of 6 mm. Heb je zelf een 32A krachtkabel in huis met een aderdikte van 4mm? Houd er dan rekening mee dat je tot maximaal 100 meter mag verlengen. In ons verhuur assortiment maken wij gebruik van 6 millimeter aderdikte zodat je tot 150 meter kabellengte kunt gebruiken.

16A krachtverdeler huren

Wanneer je een 16A CEE krachtaansluiting (een rode aansluiting) op jouw locatie hebt kun je daar niet direct jouw gehuurde licht- en geluidsapparatuur op aansluiten. Deze krachtaansluiting dient te worden verdeeld in drie 16A schuko aansluitingen. Dit resulteert bij deze krachtstroom verdeler in drie gezekerde groepen van 16A/230V.

De verdeler kun je niet direct op een dergelijke 16A krachtaansluiting aansluiten. Hiervoor heb je een 16A krachtkabel nodig. Deze wordt standaard geleverd in een lengte van 10 meter. Langere kabel(s) nodig dan 10 meter? Kies dan eenvoudig de gewenste lengte voor je het product toevoegt aan je winkelmandje.

32A krachtverdeler huren

Heb je bijvoorbeeld een 10kVA aggregaat gehuurd? Dan kom je hierop vaak een 32 Ampère krachtstroom aansluiting tegen. Ook op veel evenementenlocaties is 32A CEE een veelgebruikte aansluiting. Je beschikt dan simpelweg over tweemaal zoveel vrije 16A/230V groepen dan bij een 16A aansluiting. Elke groep is apart gezekerd.

Ook bij deze krachtstroom verdeler dien je een krachtstroom kabel te huren om hem aan te sluiten op de 32A CEE aansluiting. Bekijk van tevoren welke lengte je nodig hebt om jouw stroomverdeler op de juiste plek te zetten.

Stroomplan maken

Beide verdeelblokken zijn voorzien van een CEE output. Dit houdt in dat je met krachtstroom bekabeling en de gewenste krachtstroom verdelers gemakkelijk en snel jouw evenementenlocatie kunt voorzien van voldoende stroompunten. Houd met het maken van jouw stroomplan altijd rekening met de maximale capaciteit van de aansluiting. Kom je er niet helemaal aan uit of heb je graag een offerte voor het stroomplan op maat? Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte!

Plus & minpunten

  • Directe break-out naar (gezekerde) 16A schuko aansluitingen.
  • Door te lussen met krachtstroom kabel voor jouw stroomplan.
  • Iedere 16A/230V groep apart gezekerd.
  • Niet geschikt voor 63 Ampère krachtstroom aansluiting. Vraag hiervoor een offerte aan.

Product specificaties

Merk & type Showtec split power 16 / 32
Aansluitmogelijkheden 16A/380V -> 3x 16A/230V | 32A/380V -> 6x 16A/230V
Gewicht product 2,6 kg
Afmetingen product 17 x 41 x 13cm (BxDxH)
Certificaat Conformité Européenne (CE)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.