Prolyte X30D L050

Master Partys X30D L050 huren

€ 4,00 excl. btw.

€ 4,84 incl. btw.

  • Prolyte X30D driehoek truss
  • 50 centimeter lang truss deel met CSS6 koppelingen
  • Minder omvangrijk tijdens transport dan de H30V serie
  • Lichtgewicht (2,7 kg)
  • Leverbaar vanuit Breda

Wil je driehoek truss van Prolyte huren? Dit 50 centimeter truss deel (X30D L050) is handig wanneer je net een halve meter hoger of breder wilt bouwen. Onderdeel van onze 1,5 meter brede DJ booth.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Prolyte H30V truss is door zijn vierkante vorm een omvangrijk product tijdens transport. Wanneer je geen grote constructies wilt bouwen of er geen zware lichtarmaturen in de truss constructie hoeven is driehoek truss net zo geschikt als vierkante trussen. Bijkomend voordeel van driehoek truss; het is 35% lichter dan de vierkante variant en hij neemt bij transport een stuk minder ruimte in beslag.

Prolyte X30D L050 huren

Truss is een modulair te bouwen systeem waardoor je allerlei verschillende vormen en maten kunt bouwen. Perfect geschikt dus voor evenementen die maar een tijdelijke constructie nodig hebben voor het inhangen van licht- en geluidsmaterialen.

Hoewel alle merken truss veel op elkaar lijken mag je verschillende truss merken niet door elkaar gebruiken. Ook dien je goed op te letten met welke type truss je jouw constructie gaat bouwen. Dit product betreft de 50 centimeter lengte van de X30D serie. Wereldstandaard merk Prolyte heeft deze serie ontwikkeld voor het bouwen van constructies die een minder zware last dienen te dragen. Denk hierbij aan een truss brug van een aantal meter of een klein spandoek frame van truss voor jouw beursstand.

Driehoek truss constructie

Wanneer je hebt besloten om met driehoek truss jouw constructie te bouwen is het het gemakkelijkst om eerst te starten met de 2 meter lengtes om direct een lange lengte te bouwen zonder teveel gebruik te moeten maken van CCS 6 koppelingen. Hierna vervolg je de opbouw van jouw constructie met 1 meter lengtes en daarna 50 centimeter truss delen. Kom je er niet helemaal aan uit of weet je bijvoorbeeld niet welke truss hoeken je dient te gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een maatofferte.

Plus & minpunten

  • Driehoek truss heeft een lager gewicht dan de vierkante variant.
  • Koppel gemakkelijk de truss aan elkaar.
  • Driehoek truss heeft een lagere belastbaarheid. Raadpleeg hiervoor het Prolyte Blackbook.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D L050 | truss lengte
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (X30D - Allowable loading)
Gewicht truss deel 2,7 kg
Afmetingen truss deel 29 x 25,8 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.