Microfoon hengel

Master Partys microfoon hengel huren
Master Partys microfoon hengel huren

€ 10,00 excl. btw.

€ 12,10 incl. btw.

  • Uitschuifbare microfoonhengel
  • Voor coronaproof gebruik
  • Inclusief handige draagtas
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Met deze uitschuifbare microfoon hengel kun je mensen tot 3,22 meter ver bereiken. Dat maakt deze boompole perfect voor gebruik tijdens tv-opnames of voor coronaproof interviewen op afstand.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Je kent ze wel: de lange stokken met aan het eind een microfoon die worden gebruikt om publiek bij een tv-opname of tijdens een seminar aan het woord te laten of om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren tijdens een interview. De uitschuifbare microfoon hengel huren van König & Meyer is ideaal voor deze toepassingen.

Microfoon hengel huren

De K&M 23760 microfoonhengel (of boompole) heeft minimale lengte van 95 centimeter en is in drie segmenten uit te schuiven tot een indrukwekkende 322 centimeter. Met deze lengte is de hengel voor iedere toepassing geschikt. Met een gewicht van 0,8 kilogram is de paal lichter dan andere, maar zeker niet minder betrouwbaar. Daarnaast is de handgreep ergonomisch gevormd om het degene die het vasthoudt zo comfortabel mogelijk te maken. Met deze eigenschappen en de meegeleverde draagtas kan iedereen deze microfoon hengel huren en vervoeren.

Microfoon huren

Ben je ook nog op zoek naar een microfoon om op de boompole te plaatsen? Zowel de draadloze als bedrade microfoons van Sennheiser en Shure uit ons huur assortiment zijn hiervoor uitermate geschikt.

Tijdens tv-opnames, seminars en congressen wordt de microfoon hengel gebruikt om het event interactief te maken voor het publiek. Zij kunnen dan vragen stellen of reageren op de spreker. Je kunt echter nog een stapje verder nemen door de Catchbox te huren. Deze zachte kubus heeft een ingebouwde draadloze microfoon en kun je gooien naar de persoon die de vraag stelt. Vervolgens gooit hij of zij de Catchbox weer naar de volgende en zo is het publiek ook actief betrokken.

Plus & minpunten

  • Lichtgewicht.
  • Compact en gemakkelijk mee te nemen dankzij de draagtas.
  • Microfoon klem niet inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Konig & Meyer 23760 Telescopic Microphone Fishing Pole / Boom Large
Gewicht product 0,8 kg
Verstelbare lengte 95 tot 322 cm

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.