Kuzar K-50 vorklift

Master Partys Kuzar K-50 vorklift huren
Master Partys Kuzar K-50 vorklift huren

€ 65,00 excl. btw.

€ 78,65 incl. btw.

  • 300 kg maximale toelaatbaar gewicht
  • 595 cm maximale hoogte
  • 164 kg eigen gewicht
  • Transportoppervlak 60x45 cm | 157 cm hoogte
  • Leverbaar vanuit Amsterdam

Betrouwbare en stabiele truss lift voor het veilig naar boven brengen van zware truss constructies en line-array systemen. De trusslift heeft een maximale hoogte van 5,95 meter en een draagkracht van 300 kilogram.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss constructies met een hoog gewicht van alle ingehangen apparatuur en materialen en een hoog eigen gewicht wil je op een veilige manier op hoogte brengen. Deze Kuzar K-50 vorklift is hiervoor uitermate geschikt. De gebouwde truss constructie hoef je met het gebruik van vorkliften haast niet meer op te tillen omdat de vork van deze lift nagenoeg tot de grond komt. Hierdoor kun je veilig en Arbo technisch verantwoord te werk gaan.

Afmetingen Kuzar K-50 vorklift

In vergelijking met de veel gehuurde Fantek FT5323 vorklift hebben ze bij de Kuzar K-50 net iets beter kunnen zorgen voor een compacte transportomvang. Deze lift is namelijk ingeklapt 14 centimeter kleiner dan de Fantek variant. 157 centimeter bij de Kuzar K-50 tegenover 171 centimeter bij de Fantek lift. Ondanks deze compacte transportomvang behalen de lepels van deze truss lift een hoogte van maximaal 5,95 meter. Nadelig van deze Kuzar K-50 ten opzichte van de Fantek vorklift is zijn eigen gewicht van 165 kg. Hierdoor is hij niet geschikt voor transport met kortere mobiele rijplaten en wordt transport met een laadklep ten zeerste geadviseerd.

Gestempeld heeft de Kuzar K-50 een vloeroppervlak van 191 x 215 centimeter. Wanneer de stempels op de juiste manier geborgd zijn en de lift waterpas is geplaatst kan deze een gewicht liften van 300 kilogram. Het waterpas stellen van de lift gaat overigens eenvoudig met de ingebouwde waterpas aan de voorzijde.

Als onze liften en takels worden jaarlijks gekeurd waardoor je onder andere deze vorklift veilig kunt gebruiken voor het op hoogte brengen van line array systemen. Certificeringen zoals BetrSichV, BGV C1 en BGG 912 zijn hierbij van belang.

Plus & minpunten

  • Een maximale te behalen hoogte van 5,95 meter.
  • Een maximale draagkracht van 300 kilogram.
  • Een fors eigen gewicht van 164 kg.

Product specificaties

Merk & type Kuzar K-50
Belastbaarheid 300 kg
Gewicht vorklift 164 kg
Transportformaat vorklift 60 x 45 x 157 cm (BxDxH)
Lengte vork 50 cm
Maximale hoogte 595 cm

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.