Laptop

Master Partys laptop huren

€ 50,00 excl. btw.

€ 60,50 incl. btw.

  • De meeste standaard programma's vooraf geïnstalleerd
  • Geschikt voor presentaties en video regie
  • Keuze uit Windows laptops & Apple MacBooks
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Extra laptop huren voor presentaties, kennissessies, Zoom meetings of voor de video regie? Huur hier het gewenste aantal laptops.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een laptop huren voor een zakelijk evenement? Bijna iedereen is tegenwoordig wel in het bezit van een laptop, maar soms is het niet prettig om jouw eigen laptop te gebruiken voor een presentatie, congres of beurs of kom je simpelweg laptops te kort.

Windows laptop huren

Veel van onze Windows laptops zijn HP Business Notebooks of Asus VivoBooks. Met hun 15 inch schermen en goede processoren zijn deze notebooks uitermate geschikt voor presentatiedoeleinden, het aansluiten op een video mixer of direct op een tv-scherm of beamer.

Standaard zijn alle laptops voorzien van basissoftware zoals Microsoft Office en video-ondersteunende software. Alle laptops hebben een of meerdere USB in- en uitgangen, HDMI poorten en een goed werkende accu. Heb je specifieke wensen en/of eisen voor het huren van jouw Windows laptop? Laat je vraag dan achter in het opmerkingenveld van de offerteaanvraag of neem contact met ons op.

Apple MacBook huren

Ben je een Apple gebruiker of eis je zwaardere prestaties van de gehuurde laptop? Dan is het huren van een MacBook aan te raden. MacBooks worden dan ook veel ingezet bij evenementen waar met veel video content wordt gewerkt.

Onze MacBooks zijn voor een groot deel 13″ en 15″ Pro versies met een Retina scherm. Via een HDMI uitgang en twee Mini DisplayPort uitgangen sluit je meerdere schermen of een videomixer aan op de MacBook. Uiteraard is de MacBook voorzien van twee USB ingangen voor het aansluiten van een USB stick of audio interface.

Video regie

Bij een bedrijfsevenement of presentatie met meerdere (PowerPoint) presentaties, te vertonen video beelden en logo’s worden meerdere laptops in de regie gebruikt voor een soepele doorloop van de te tonen video content. Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatofferte.

Plus & minpunten

  • Kies uit een Windows of Apple laptop.
  • Vanwege de snelle doorlooptijd kan het voorkomen dat er een laptop met andere technische specificaties wordt geleverd.

Product specificaties

Merk & Type Apple MacBook Pro
Merk & Type HP Business Notebook
Merk & Type Asus Vivobook

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.