220″ beamerscherm (559cm)

€ 249,00 excl. btw.

€ 301,29 incl. btw.

  • Geschikt voor grote presentaties
  • Op- en doorzicht beschikbaar
  • 5,59 meter beelddiagonaal
  • 16:9 ratio met 4,88x2,74m projectieoppervlak
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Voor grote presentaties en congressen biedt een groot beamerscherm met de juiste beamer dé uitkomst. Met deze AV Stumpfl Monoblox beamerschermen bouw je in een mum van tijd een enorm scherm op.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je een groot beamerscherm huren? Met dit enorme beamerscherm zorg je ervoor dat iedereen op jouw evenement de geprojecteerde content duidelijk kan zien. Met een beelddiagonaal van 5,59 meter huur je dit grote scherm voor bijvoorbeeld congressen of seminars waar het visuele aspect goed moet overkomen.

Het scherm beschikt over een eenvoudig maar doeltreffend frame dat in een mum van tijd is opgebouwd of opgehangen in bijvoorbeeld een truss constructie. De frames uit de Monoblox 32 serie van AV Stumpfl zijn uit één inklapbaar geheel gemaakt waardoor je geen materialen of onderdelen kunt kwijtraken of vergeten.

Daarnaast heb je net zoals bij de andere beamer schermen de optie om in het frame een opzicht of doorzicht doek te hangen. Zo kun je met de 7000 of 12000 ANSI-lumen beamer van zowel de voor- als achterkant projecteren.

Opzicht of doorzichtscherm huren

De meest gangbare manier van projecteren op een beamerscherm is vanaf de voorzijde, ook wel opzicht genoemd. Hierbij maak je optimaal gebruik van de lichtsterkte van de beamer. De beamer projecteert vanaf de voorzijde namelijk direct op het doek. Nadeel van opzicht projectie is dat de beamer in of boven het publiek geplaatst moet worden en dat de kans bestaat dat door de projectie heen worden gelopen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van het meegeleverde doorzicht scherm. Hierbij wordt namelijk geprojecteerd vanaf de achterzijde van het beamerscherm waardoor er dus geen mensen door de projectie kunnen lopen. Buiten dit voordeel heeft een doorzichtscherm echter ook een nadeel. Doordat de beamer ‘door het scherm heen’ moet projecteren gaat dit ten koste van de lichtsterkte van de projectie.

Met beamers en beamerschermen zijn er veel mogelijkheden zoals de grootte van het scherm, de lichtsterkte van de beamer, opzicht- of doorzichtscherm, montagemogelijkheden en andere zaken waar je rekening mee dient te houden. Kom je hier nu niet aan uit of wil je meer informatie over het huren van audiovisuele apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je vraag zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en je kunnen adviseren over het juiste beamerscherm en de bijbehorende beamer.

Plus & minpunten

  • Groot scherm met zowel opzicht als doorzicht mogelijkheden.
  • Eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap.
  • Niet geschikt voor 3000 ANSI-lumen beamers.

Product specificaties

Merk & type AV Stumpfl Monoblox 32 220"
Meegeleverde hardware Opzichtdoek, doorzichtdoek, frame & vloerstatief
Gewicht beamerscherm 30 kg
Afmetingen uitgeklapt beamerscherm 508 x 294 cm (BxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.