Special effects huren in Tilburg

Special effects huren in Tilburg voor jouw event? Huur bij Master Partys voor alles van confetti en vlammenwerpers tot vuurwerkfonteinen en schuimkanonnen!

Special effects huren in Tilburg

Een verjaardag, bruiloft, examenfeest, gender reveal, opening van een evenement of pand, jubileum, start van een sportevenement; allemaal redenen om iets te vieren! Als we iets vieren willen we dat groots en spectaculair doen en daar komen dan special effects bij kijken.

Special effects huren in Tilburg? Master Partys heeft een breed assortiment aan diverse effecten die je voor verschillende soorten toepassingen kunt gebruiken. Zo zijn er de confetti & streamer sets met Powershots, Stadium Shots of Swirl Fans van Magic FX, allen compleet inclusief confetti en accessoires. Tevens in complete sets bieden wij CO2 effecten aan in de vorm van Jets, guns en T-shirt guns (met of zonder CO2 backpack).

In tegenstelling tot de kou van CO2 bied je je bezoekers warmte met onze Stage Flame sets. De vuurwerkfonteinen van Sparkular lijken je ook warmte te geven, maar niets is minder waar. Dankzij het “koudvuur” kun je zelfs veilig je hand in de vonken steken!

Onthul je een nieuw pand, product, machine of voertuig en wil je dit op een spectaculaire manier aanpakken? Huur dan een valdoek set! Met een druk op de rode knop valt het zwarte, bordeaux rode of bedrukte doek in één keer naar beneden en toont het object. Vaak gehuurd in combinatie met andere effecten zoals confetti of Sparkulars.

Geef je evenement net wat extra’s met het juiste rook effect! Zo vind je bij ons in de verhuur grote en kleine reguliere rookmachines, verticale rookmachines en low fog machines.

Foam party’s, wipe out hindernisbanen en examenstunts: ze zijn niets zonder een schuimkanon! Dit handige OH!FX FC-1 foam cannon kun je direct op de kraan aansluiten.

Maak het geheel compleet met een rode loper en/of skytube als eyecatcher en de juiste effecten controllers voor de bediening en jouw evenement kan niet meer stuk!

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.