Licht huren in Rotterdam

Wil je licht huren in Rotterdam voor jouw evenement in de stad of omgeving? Master Partys heeft een breed assortiment aan professionele verlichting.

Licht huren in Rotterdam

Organiseer je een evenement en wil je daarvoor licht huren in Rotterdam? Master Partys kan je voorzien van de apparatuur en service die jij zoekt!

Apparatuur

Master Partys verhuurt o.a. de draadloze en waterdichte verlichting van Astera. Deze ontzettend breed inzetbare verlichting werkt tot wel 20 uur op accu, is met de AsteraBox draadloos te bedienen op een afstand van wel 300 meter, wordt standaard geleverd met handige remote, is waterdicht, flickerfree en heeft een diefstalalarm. Je vindt bij ons in het huur assortiment de AX1 PixelTube, AX3 LightDrop, AX5 TriplePAR, AX10 SpotMax en de Titan Tube.

Naast onze draadloze verlichting vind je bij ons in de huurshop diverse soorten feestverlichting, LED podium verlichting, warm witte en gekleurde prikkabel, verschillende (formaten) rookmachines en bijbehorende statieven en accessoires. In deze laatste categorie vind je onder andere de diverse lichtcontrollers.

Service

Je kunt bij ons zowel apparatuur huren en zelf afhalen bij een van onze vestigingen als je bestelling door ons laten leveren op locatie. Wanneer je je verlichting en andere materialen door ons laat leveren kun je ervoor kiezen om deze tevens door ons te laten op- en afbouwen. Zo hoef je nergens naar om te kijken en kun je je concentreren op de verdere organisatie van het evenement!

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.