Valdoek brug set

€ 299,00 excl. btw.

€ 361,79 incl. btw.

  • Geschikt voor (product)onthullingen
  • Valdoeken beschikbaar in zwart & rood
  • Simpel en betrouwbaar valsysteem
  • Standaard 6x3m (BxH), andere maten mogelijk
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Valdoek huren? Een compleet valdoek systeem in een truss brug constructie.

Een complete valdoek trussbrug set, perfect voor jouw feestelijke onthulling! Deze set bevat twee truss liften, 6 meter truss en een valdoek in de kleuren zwart of donkerrood. Huur dit valdoek in combinatie met een rode lanceerpaal.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De valdoek truss brug set is een valdoek systeem waarbij alle benodigde materialen voor het verloop van een vlekkeloze (product)onthulling voor je in één set zitten. Deze set bevat twee truss liften die de drie 2 meter lange truss delen (Prolyte H30V L200) omhoog houden. De truss liften houden de trussdelen op een hoogte van maximaal 4 meter. Deze set is gebaseerd op 6 meter breed, maar kan indien gewenst worden uitgebreid naar 8 meter. Liever een grotere onthulling met een valdoek systeem? Bekijk ook eens onze andere valdoek systemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Valdoek huren

Dit valdoek systeem maakt gebruik van het normale stroomnet. Zodra er op de Magic FX Power Drop stroom wordt gezet, klappen de haken open waarna het doek in een keer naar beneden valt. De activatie knop voor het valdoek systeem zit bij de huurprijs inbegrepen. Vaak wordt er echter gebruik gemaakt van de rode lanceerpaal, dit geeft de onthulling namelijk een nog groter wow-effect!

De valdoeken worden aan de Power Drops bevestigd door middel van de ogen in de doeken of de standaard meegeleverde gordijnklemmen. Standaard zijn al onze zwarte doeken voorzien van ogen en dien je op de rode doeken de gordijnklemmen te voorzien.

Drop FX met en truss brug

Het valdoek systeem in combinatie met truss brug is een stabiel systeem wat geschikt is voor binnen locaties zoals een doorgang naar een nieuwe bedrijfshal of onthulling van een object. Ook buiten is het mogelijk deze valdoek set te gebruiken. Dit is enkel mogelijk wanneer de achterzijde van het valdoek systeem voor een pand of gevel staat. Hierdoor kan de wind niet volledig aan de voor- of achterzijde van het systeem op de doeken inslaan.

Valdoek opening

Dit valdoek systeem is voornamelijk geschikt voor valdoek openingen met een rechte te onthullen zijde zoals winkelpand openingen en wandlogo onthullingen. Deze valdoek set maakt gebruik van eenvoudig te bedienen systemen waardoor dit valdoek systeem tegen een lage prijs kan worden gehuurd. Hierdoor geniet je van een spectaculaire onthulling tegen lage kosten.

Op zoek naar een andere opstelling of wil je een representatievere uitstraling dan met wind-up statieven? Neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Plus & minpunten

  • Het valdoek activeert bij inschakeling van de stroom. Hierdoor kan nooit de fout worden gemaakt het uitschakelen van de verkeerde stroomtoevoer wat bij andere valdoek systemen voor kan komen.
  • Alle accessoires voor verschillende (eigen) doeken zijn inclusief.
  • De 6x3m opstelling bevat 1 ononderbroken doek.
  • De statieven kunnen een maximale hoogte bereiken van 3,80m. Het valdoek systeem hierdoor een maximale hoogte van 4,10m.
  • Op een rode lanceerpaal kunnen maximaal 30 Power Drops worden aangesloten.

Product specificaties

Merk & type Magic FX Power Drop, Prolyte H30V & Kuzar K-1
Vermogen of wattage 30 watt (per Power Drop)
Meegeleverde hardware Power Drops, benodigde truss & liften, valdoek en activatie knop
Meegeleverde bekabeling 9x 1,5m PowerCon, 1x 3m PowerCon & 20m 230V
Aansturing 230V (spanning inschakelen)
Belastbaarheid Power Drop 20 kg
Gewicht Power Drop 1,5 kg
Gewicht truss lift 21 kg
Gewicht Power Drop transportkist 18,5 kg
Afmetingen Power Drop 14 x 8 x 7 cm (BxDxH)
Afmetingen truss lift 1,26m (ingeklapte hoogte)
Afmetingen transportkist truss liften 60 x 134 x 60 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.