Spark FX set 1

€ 299,00 excl. btw.

€ 361,79 incl. btw.

  • Vuurwerkfontein set zonder de noodzaak van vuurwerkvergunning
  • Vonkhoogte van 2m tot 5m
  • 100% brandveilig
  • Zowel in- als outdoor bruikbaar
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een spectaculaire effecten set bestaande uit twee Showven Sparkular vuurwerkfonteinen inclusief spark FX poeder voor 10 minuten vuurwerkeffect per machine. Een instelbare hoogte tussen de 2 en 5 meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De Showven Sparkular is het perfecte alternatief voor echte vuurwerk fonteinen. De Sparkular genereert door middel van speciaal poeder koude vonken die geen brandgevaar opleveren. Voor het huren van de Spark FX set is daarom ook geen vuurwerkvergunning nodig.

Showven Sparkular huren

Spark FX set 1 bestaat uit twee Showven Sparkular vuurwerkfontein machines, een compacte DMX-controller voor eenvoudige besturing en Spark FX Powder voor het creëren van 10 minuten aan effect. De hoogte van de vuurwerkfonteinen heeft een bereik van 2 tot 5 meter en kan gemakkelijk met de DMX-controller worden geregeld.

Spark FX is zeer eenvoudig te bedienen en kan, doordat er geen vergunning nodig is, door iedereen worden gehuurd en ingezet. De twee Sparkular machines worden op een DMX-controller bediend waarmee je op ieder moment de output en de hoogte van de output regelt. Dit gaat geheel zonder vertraging. Bij Spark FX set 1 wordt standaard voor 10 minuten aan effectpoeder meegeleverd. Uiteraard kunnen de vuurwerkfonteinen op ieder gewenst moment in- en uitgeschakeld worden waardoor je de 10 minuten aan effect over de gehele duur van het evenement kunt uitspreiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korte pulsen op de maat van de muziek of langere fonteinen die vloeiend van hoogte wisselen bij prijsuitreikingen.

Toepassingen Sparkulars

Spark FX set 1 wordt vaak ingezet bij bruiloften waar een spectaculaire opening gewenst is. Bij het opkomen van het bruidspaar schieten de koude vonken aan weerszijden de lucht in waardoor de genodigden niet weten wat ze zien. Doordat er gebruik wordt gemaakt van speciaal Spark FX poeder zullen de vonkjes van de vuurwerkfonteinen geen brandstichtend vermogen hebben. Uiteraard blijft het noodzaak om de Sparkular veilig op te stellen en te zorgen voor voldoende vrije hoogte boven de Sparkulars.

Ook kleine indoor evenementen hebben veel baat bij dit spectaculaire product. In combinatie met bijvoorbeeld confetti set 3 of CO2 kanon set 2 creëer je een hele nieuwe dimensie aan je show. Spark FX kan perfect worden ingezet bij house & techno feesten waar de Sparkulars aan weerszijden van de DJ booth een wow-effect creëren bij de bezoekers.

Heb je persoonlijk geen kennis van of ervaring met de Sparkular / Sparxtar? In dat geval verzorgen wij de op- en afbouw voor je. Geef dit simpelweg aan in de offerteaanvraag door het vakje bij op- en afbouw aan te vinken.

Plus & minpunten

  • Bij het gebruik van Sparkulars is geen vergunning nodig.
  • Het bijgeleverde Spark FX Powder geeft tot 10 minuten aan effect.
  • Zowel de Magic FX Sparxtar als de Showven Sparkular laten naast en op de machine gruis achter.

Product specificaties

Merk & type Showven Sparkular
Vermogen of wattage 800 watt
Meegeleverde hardware 8 kanaals DMX controller
Meegeleverde bekabeling 2x 5m & 1x 20m DMX signaalkabel
Meegeleverde consumables 2x 200 gram Spark FX Powder
Aansturing DMX
Gewicht Sparkular 8,5 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 55 kg
Afmetingen Sparkular 20 x 21,5 x 28,5 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 79 x 60 x 71 cm (BxDxH)
Output 2 tot 5 meter (instelbaar)
Verbruik 200 gram poeder per 10 minuten

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.