Rookvloeistof 5L

Master Partys rookvloeistof 5 liter kopen

€ 30,00 excl. btw.

€ 36,30 incl. btw.

  • 5L Magic FX Pro Fog Fluid
  • Van professionele kwaliteit
  • Leverbaar vanuit Breda

Een 5 liter jerrycan Magic FX rookvloeistof voor de rookmachine. Deze rookvloeistof zorgt voor een prettige maar niet hinderlijke rookontwikkeling die jouw lichtshow naar een hoger niveau tilt.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je bij Master Partys een rookmachine huurt zit hier standaard rookvloeistof bij inbegrepen, maar je kunt er uiteraard ook extra rookvloeistof bij kopen wanneer een vol reservoir niet voldoet. Met de 5 liter jerrycan Pro Fog Fluid van Magic FX heb je de mogelijkheid om nog meer rook te verspreiden op jouw feest, filmproductie of ander evenement.

De rookmachines in ons huurassortiment hebben verschillende formaten reservoirs waardoor je wellicht de rookmachine gedurende het evenement vaker bij zal moeten vullen. Deze Fog Fluid is geschikt voor de Antari F-80Z, de Antari Z-1200 en de Antari Z-1500 rookmachines. De Antari Z-1520 verticale rookmachine gebruikt geen reguliere rookvloeistof. Wil je extra vloeistof bestellen voor de verticale rookmachine? Kies dan voor de 5 liter jerrycan Smokejet Fluid.

Magic FX Pro Fog Fluid is een rookvloeistof op waterbasis, waardoor de rook uit de machine niet schadelijk is voor je gezondheid. Iets waar je echter wel rekening mee moet houden, zeker bij het huren van de grotere rookmachines, is dat deze vloeistof een medium density heeft. Dit houdt in dat de geproduceerde rook een gemiddelde dichtheid heeft en mogelijk effect kan hebben op rook- en brandmelders. Zorg er dus voor dat eventuele melders zijn uitgeschakeld of afgeplakt om te voorkomen dat deze alarm slaan tijdens je evenement.

Rookmachines kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: als een opzichzelfstaand effect of als ondersteuning bij een lichtshow. Rook effecten op zichzelf worden bijvoorbeeld veelal ingezet bij activiteiten tijdens Halloween, met het filmen van videoclips of op feesten en festivals (zowel indoor als outdoor). Wanneer de rook een ondersteunende functie heeft, wordt het gebruikt om lichtstralen van lasers en andere lichteffecten te benadrukken. Zonder rook in de lucht zijn de stralen namelijk niet zichtbaar voor je publiek, dus een lichtshow is niet compleet zonder rookmachines.

Plus & minpunten

  • Geschikt voor alle reguliere rookmachines.
  • Van professionele kwaliteit.
  • Niet geschikt voor de verticale rookmachine.

Product specificaties

Merk & type Magic FX Pro Fog Fluid - Medium Density
Gewicht 5,5 kg
Inhoud 5 liter

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.