Podiumpoten

Master Partys Stagedex podiumpoten huren

€ 1,00 excl. btw.

€ 1,21 incl. btw.

  • Podiumpoten in 5 verschillende hoogtes
  • Compatible met StageDex podiumdelen
  • Voorzien van eindkap zodat de poot niet krast op de vloer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Podiumpoten huren? Huur hier jouw gewenste aantal poten in de juiste lengte. Met deze podiumpoten kun je jouw podium op 20, 40, 60, 80 of 100 centimeter hoogte plaatsen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Prolyte StageDex podiumdelen zijn de wereldstandaard op het gebied van (tijdelijke) podia. Uiteraard dien je voor deze podiumdelen ook de juiste podiumpoten te huren. Kies de hoogte van jouw podium poot en vul het gewenste aantal in om hem toe te voegen aan jouw offerteaanvraag. Wil je een compleet podium huren? Bekijk dan onze complete podium of catwalk sets. Alle juiste poten, maar ook overige toebehoren zoals een podiumrok, trap en dergelijke zijn daar al bij inbegrepen.

Podiumpoten huren

Wellicht heb je zelf al diverse podium onderdelen in jouw verhuur assortiment, maar kom je voor een opdracht de juiste hoogte poten tekort. Dan gaat het huren van losse poten via onze verhuur webshop handig en snel. Hieronder worden de verschillende hoogtes beschreven.

20 cm hoogte podium

De laagste haalbare hoogte met podium poten (zonder podium poten creëer je een hoogte van 9 cm). Deze 20 cm podiumpoten worden vaak gebruikt voor de eerste trede van een luie trap of een klein podium voor bijvoorbeeld een karaoke opstelling waar telkens mensen op en van het podium gaan.

40 cm hoogte podium

Deze hoogte kom je tegen bij de meeste bedrijfspresentaties en evenementen tot ongeveer 400 bezoekers. Voor zowel zittend publiek als staand publiek creëer je een prettige hoogte om de spreker of artiesten te zien. Deze 40 centimeter poten vind je dan ook terug in al onze complete podia sets.

60 cm hoogte podium

Wanneer het allemaal net wat hoger moet zijn maak je gebruik van 60 centimeter poten. Deze poten worden vaak gebruikt bij grotere catwalk podia waarnaast een tribune wordt geplaatst. Hierdoor is ook voor het publiek verder weg alles goed zichtbaar.

80 cm hoogte podium

De 80 centimeter podium poten worden uiteraard voor StageDex podiumdelen gebruikt zodat de podiumhoogte op 80 centimeter uitkomt maar ook zijn deze podiumpoten perfect geschikt om een tafel van een podiumdeel te maken. Denk bijvoorbeeld aan een inschrijfbalie bij jouw evenement of het creëren van een bar bij de garderobe.

100 cm hoogte podium

De 100 centimeter hoogte wordt niet alleen gebruikt voor het plaatsen van een 100 centimeter hoog podium, maar deze poten in combinatie met een podiumdeel creëren ook een perfecte werkhoogte voor bijvoorbeeld de regie bij een evenement of een DJ booth. Wil je een podium op 100 centimeter hoogte bouwen waar personen op komen te staan? Houd er dan rekening mee dat deze voorzien moet zijn van een leuning.

Plus & minpunten

  • 20, 40, 60, 80 en 100 cm poten ruim voldoende op voorraad.
  • Zonder gereedschap te monteren.
  • Voorzien van een plastic dop zodat de poten niet kunnen krassen op de ondervloer.
  • De poten zijn rond wat lastig kan zijn met transport.

Product specificaties

Merk & type StageDex Standard Legs
Afmetingen podiumpoot 48,3 x * (⌀xH)
Gewicht podiumpoot 20 cm 0,22 kg
Gewicht podiumpoot 40 cm 0,47 kg
Gewicht podiumpoot 60 cm 0,68 kg
Gewicht podiumpoot 80 cm 0,97 kg
Gewicht podiumpoot 100 cm 1,2 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.