Podiumdeel 2x1m

Master Partys Prolyte Stagedex 200x100cm huren

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Prolyte Stagedex Basicline - zwart
  • 2 x 1 meter, 750 kg/m² draagoppervlak
  • De basis van ieder podium
  • Wereldstandaard podiumdelen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Je kunt jouw podium zelf samenstellen met deze podiumdelen van 200 x 100 centimeter. De basis voor ieder podium bij onder andere normale podia en catwalks.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Organiseer je een evenement waarvoor je een podium moet bouwen? Bij Master Partys vind je alle onderdelen die je nodig hebt uit de Prolyte Stagedex serie om jouw gewenste podium te creëren.

Podium onderdelen

Dit huur artikel betreft een Basicline Black Coated podiumdeel van 2 x 1 meter. Met een podiumdeel ben je er echter nog niet. Een Prolyte Stagedex podium bestaat uit meerdere onderdelen: uiteraard de podiumdelen, podiumpoten waarop de podiumdelen komen te rusten, podiumklemmen om de delen aan elkaar te bevestigen en een podiumtrap. Deze onderdelen zijn essentieel bij het bouwen van een podium.

Artikelen zoals een podiumrok en tapijttegels zijn niet per se noodzakelijk, maar worden wel vaak aan het podium toegevoegd voor een strak uiterlijk. Dit is vooral belangrijk bij chique of zakelijke formele evenementen.

Toepassingen Stagedex

Een podium kan vele functies hebben. Het meest voor de hand liggend is wellicht een podium voor muziekacts zoals bands, DJ’s, singer-songwriters en orkesten maar ook allerlei soorten dansers. Buiten muzikale evenementen worden podia ook gebruikt om sprekers tijdens bijvoorbeeld seminars, congressen of presentaties een prominente plek te geven. Een andere gelegenheid waar een podium belangrijk is, is een modeshow. Zeker bij hogere aantallen toeschouwers is het van groot belang dat de modellen en de kleding die zij dragen te zien zijn voor iedereen.

Podium sets

Ben je op zoek naar een volledig podium? Kijk dan eens bij onze complete podium en catwalk sets. Deze sets zijn helemaal volledig inclusief alle benodigdheden.

Op- en afbouw podium

Het Prolyte Stagedex systeem is modulair en eenvoudig op te bouwen. Hoewel het niet ingewikkeld is, adviseren wij bij Master Partys toch om jouw podium door ons te laten op- en afbouwen. Het heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde vanwege de zware podiumdelen. Aangezien onze crew al jaren werkt met deze materialen doen zij dit op de meeste efficiënte manier.

Plus & minpunten

  • Eenvoudig te monteren zonder dat daar gereedschap aan te pas komt.
  • Draagkracht van 750kg per vierkante meter.
  • Exclusief verdere benodigde podiumonderdelen. Kijk voor volledige podia bij onze podium sets.

Product specificaties

Merk & type Prolyte Stagedex Basicline Black Coated
Belastbaarheid 750 kg/m²
Gewicht podiumdeel 35,6 kg
Afmetingen podiumdeel 200 x 100 x 9 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.