Podiumrok

Master Partys podiumrok huren

€ 9,00 excl. btw.

€ 10,89 incl. btw.

  • Standaard 4 meter lang en oneindig koppelbaar
  • Zwart geplooid (boxpleat) met klittenband strook
  • Voor een nette afwerking van jouw podiumdelen
  • Verkrijgbaar in 20, 40, 60, 80 & 100cm hoog
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Podiumrok huren als nette afwerking bij jouw gehuurde podiumdelen? Kies hier jouw gewenste hoogte en lengte per 4 meter. Liever een compleet podium huren? Bekijk onze podium sets hier.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je een podium huurt wil je natuurlijk zorgen voor een nette afwerking aan de kanten die voor jouw publiek in het zicht zijn. Hiervoor kun je een podiumrok huren in de gewenste hoogte en het gewenste aantal per secties van 4 meter.

Podiumrok huren

De podiumpoten en de bouwconstructie, waarin de zwarte podium toplaag in ligt, zijn beide zilver van kleur. Voor een nette afwerking wil je jouw podium voorzien van een representatieve zwarte podiumrok. Bovendien zorgt de podiumrok er tevens voor dat je kabels van de gehuurde licht– en geluidsapparatuur niet zichtbaar zijn voor publiek. Ook kun je gemakkelijk een rookmachine of een laaghangende rookset onder het podium kwijt.

Alle podium rokken hebben een standaard lengte van 4 meter (4,10m voor een 10 centimeter overlap naar de volgende rok). Wanneer je bijvoorbeeld twee zijkanten van 3 meter en één voorzijde van 6 meter wilt afrokken houdt dat in dat je drie rokken van 4 meter moet huren voor een net eindresultaat. De achterzijde van het podium wordt hierbij niet meegerekend omdat deze niet in het zicht is van het publiek.

De hoogte van de podiumrok is afhankelijk van de gehuurde podiumdelen met de daarbij gewenste hoogte podiumpoten. Deze maten komen overeen met de hoogtes van de podiumrokken.

Compleet podium huren

Ben je op zoek naar een compleet podium inclusief podiumrok en alle toebehoren zoals een trap, podium klemmen en het juiste aantal podiumdelen? Bekijk dan eens onze complete podium sets. Alle benodigde onderdelen van Prolyte zijn bij deze sets inbegrepen. Je hoeft enkel nog de keuze te maken of je tapijttegels aan jouw aanvraag wilt toevoegen voor een nette bovenlaag van het podium.

Plus & minpunten

  • Zwart geplooid (boxpleat) in diverse hoogtes beschikbaar.
  • Koppelbaar met 10cm overlap voor het overbruggen van lengtes langer dan 4 meter.

Product specificaties

Merk & type Prolyte StageDex rok
Lengte rok 4m lengte (koppelbaar)
Hoogte rok 20, 40, 60, 80 & 100 cm
Eigenschappen & kleur Zwart geplooid (boxpleat) - polyester 170gr/m²

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.