Podiumdeel 1×0,5m

Master Partys podiumdeel huren

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • Perfect passtuk in kleinere ruimtes
  • Prolyte StageDex Basic line - zwart
  • Hoog draagoppervlak van 750 kg per m²
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een 1 x 0,5 meter podiumdeel van het merk Prolyte StageDex met mat zwarte (basic line) top deck. Onder andere onderdeel van onze basic booth.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je podiumdelen huren? Dan kom je al snel uit op de wereldberoemde StageDex serie van Prolyte. Deze podiumdelen hebben een ontzettend hoge draagkracht van 750 kilogram per vierkante meter. Ondanks deze hoge draagkracht zijn de podiumdelen zelf licht van gewicht en uitermate snel en gemakkelijk op te bouwen als podium met een maat naar wens.

Het podiumdeel van 1 x 0,5 meter is ideaal als passtuk of voor het creëren van een luie trap naar het hoofdpodium. Daarnaast is dit podiumdeel ook onderdeel van onze basic booth.

Podium voor regie

Bij grotere evenementen is het fijn als je vanaf de regie (staand of zittend) over het publiek heen kunt kijken. De basis van deze regie stage bouw je met podiumdelen van 1 x 2 meter. Uiteraard staat er erg veel regie apparatuur op het podium die een stabiele plek moet hebben. Hiervoor zijn de halve meter delen uitermate geschikt. Naast dit podiumdeel van 1 x 0,5 meter verhuren bij ook de 2 meter lange versie.

Hoogte en accessoires podium

De Prolyte StageDex serie podiumdelen huren? Deze materialen zijn modulair te bouwen voor een stabiel en representatief podium. Ben je op zoek naar een compleet podium? Kijk eens bij onze complete podium sets. Hierbij zitten alle onderdelen zoals podiumpoten, klemmen, een trap en een podiumrok inbegrepen.

Liever zelf een podium samenstellen en los de podiumdelen huren? Dan is het belangrijk dat je van te voren bedenkt hoeveel poten en op welke hoogte je het podium wilt hebben en hoeveel podium klemmen je nodig hebt. Daarnaast is het ook belangrijk na te denken over podium tapijttegels, afrok voor het podium en het juiste aantal trappen. Kom je hier niet helemaal aan uit of wil je graag een offerte op maat? Bel ons gerust voor advies of stuur ons even een e-mail!

Plus & minpunten

  • Zonder gereedschap te monteren.
  • Draagkracht van 750 kg per vierkante meter.
  • Exclusief toebehoren zoals podiumrok en klemmen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte Stagedex Basicline Black Coated
Belastbaarheid 750 kg/m²
Gewicht podiumdeel 12,3 kg
Afmetingen podiumdeel 100 x 100 x 9 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.