Podiumdeel 2×0,5m

Master Partys Prolyte Stagedex 200x50cm huren

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Prolyte Stagedex Basicline mat zwart
  • 2 x 0,5 meter, vaak gehuurd passtuk
  • Geschikt als eenvoudige DJ booth met 100cm poten
  • Transport door Master Partys aangeraden
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Dit podiumdeel uit de Prolyte Stagedex serie is ideaal om jouw gewenste formaat podium te creëren.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Podia zijn in vele soorten en maten op te bouwen, zeker met de Prolyte Stagedex podiumdelen. Dankzij de verschillende te huren formaten zijn vrijwel iedere vorm en grootte haalbaar. Dit Basicline podiumdeel meet 2 x 0,5 meter en heeft een draagkracht van 750 kg/m².

Podium onderdelen

Prolyte Stagedex podia zijn modulair op te bouwen systemen. Buiten de podiumdelen zelf bestaat een complete constructie uit podiumpoten (verkrijgbaar van 20 tot 100 cm hoog), klemmen om de podiumdelen bij elkaar te houden en een podiumtrap van 20 tot 100 centimeter hoog.

Naast de bovenstaande benodigde onderdelen zijn er enkele populaire opties die jouw podium kunnen verfraaien. Met een geplooide podiumrok kleed je het podium netjes af en kun je eventuele bekabeling en andere materialen onder het podium wegwerken. Ook het oppervlak van het podium kan worden aangekleed met tapijttegels. Deze worden het meest gebruikt in een representatief antraciete kleur, maar zijn bij ons eventueel ook verkrijgbaar in rood en blauw.

Toepassingen Stagedex

Een podium wordt bij veel diverse soorten evenementen gebruikt en kan meerdere functies hebben. Muziekoptredens van bijvoorbeeld een zanger, band, orkest of DJ maar ook van allerlei soorten dansers zijn vrijwel altijd te bewonderen op een podium. Het podium biedt de artiesten een verhoogd platform zodat het publiek ze tot achterin de zaal kan zien. Ditzelfde geldt voor zakelijke en formele evenementen, waar wellicht geen muziekact is geboekt maar het podium wordt gebruikt voor sprekers. Dit kunnen bijvoorbeeld presentators zijn op een award show of een vakdeskundige op een seminar.

Niet te vergeten zijn de modeshows waarvoor podia in catwalk-vorm wordt gebruikt. Op zoek naar een catwalk? Kijk dan bij onze catwalk sets of neem contact op met ons voor een maatofferte.

Op- en afbouw

Prolyte Stagedex podia zijn modulair en eenvoudig op te bouwen. Heb je geen ervaring of gewoon geen zin in het werk en gesjouw? Indien je het volledige podium bij ons huurt heb je de optie deze door Master Partys te laten op- en afbouwen.

Plus & minpunten

  • Eenvoudig te monteren zonder gebruik van gereedschap
  • Draagkracht van 750kg.
  • Exclusief verdere benodigde podiumonderdelen. Kijk voor volledige podia bij onze podium sets.

Product specificaties

Merk & type Prolyte Stagedex Basicline Black Coated
Belastbaarheid 750 kg/m²
Gewicht podiumdeel 22,3 kg
Afmetingen podiumdeel 200 x 50 x 9 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.