Pipe and drape T-bar

€ 2,50 excl. btw.

€ 3,03 incl. btw.

  • T-bar van 60cm breed voor het inhangen van lichtarmaturen
  • Past ook i.c.m. liggers gemonteerd in de staander
  • Perfect geschikt voor verlichting boven de pipe & drape
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een 60cm brede pipe and drape T-bar speciaal geschikt voor de staanders van Wentex. Huur hem voor het maken van een chique lichtstatief of in combinatie met een pipe & drape constructie.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De T-bar voor een conventioneel driepoot lichtstatief is je wellicht bekend. Die 110 cm T-bars kunnen vier lichtarmaturen dragen en de driepoot van het lichtstatief zorgt er daarbij voor dat deze inclusief de verlichting stevig blijft staan. Echter is zo’n dergelijk groot statief niet altijd wenselijk. Met deze pipe and drape T-bar voor op een staander bouw je een elegantere oplossing

Pipe and drape T-bar met staander

Bij een bedrijfsevenement of een ander event met een nette uitstraling wil je dat speakers, verlichting, statieven en dergelijke zo min mogelijk opvallen. Middels deze T-bar van 60 centimeter breed is het mogelijk om zo min mogelijk op te vallen. Door middel van een 8 kg zware baseplate, een 40cm pin, de gewenste staander en deze T-bar creëer je een net single pole lichtstatief waar 2 lichtspots aangehangen kunnen worden. Zo’n dergelijke opstelling vind je onder andere terug bij onze podium spot sets.

Pipe and drape T-bar i.c.m. liggers

Wanneer je pipe & drape per strekkende meter huurt ben je ervan verzekerd dat alle bijbehorende onderdelen zijn inbegrepen. Nu kan het natuurlijk voorkomen op bijvoorbeeld jouw beursevenement of andere festiviteiten waar pipe & drape wordt ingezet dat je de doeken, objecten of de vloer graag van bovenaf uitlicht. Je kunt hierbij gebruik maken van losse statieven. Echter is het ook mogelijk de reeds gehuurde staander in de set te gebruiken als statief. Je plaatst eerst de meegeleverde liggers waarna je de T-bar op de staander monteert. Deze staat haaks op jouw pipe & drape opstelling waardoor de lichtspot 30 cm naar voren komt. Hierdoor ben je vrij om de spot te positioneren hoe dat jij dat wilt. Wanneer je op zoek bent naar warm witte sfeerverlichting is de led theaterspot een goede oplossing. Liever de verlichting geheel draadloos? Gebruik dan de Astera AX5.

Plus & minpunten

  • Te gebruiken als net statief op een pipe & drape staander.
  • Montage op een staander mogelijk in combinatie met pipe & drape liggers incl. doek.
  • Voor zware lichtarmaturen is een dergelijke opstelling niet geschikt.

Product specificaties

Merk & type Wentex T-bar
Belastbaarheid 25 kg
Breedte T-bar 60 cm

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.