Backdrop doek 3x4m

Master Partys backdrop zwart huren

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Laat geen (zon)licht door
  • 3x4 meter, 320 gr/m²
  • Brandvertragend (B1 certificering)
  • Voorzien van ogen om de 25cm aan de 3 meter zijde
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een klein zwart backdrop doek huren? Dit 3x4m molton doek komt op allerlei locaties van pas. Voor het maken van coulissen in het grid bij een theater of om een ruimte netjes zwart af te werken. Liever backdrop inclusief ophangsysteem huren? Bekijk onze pipe and drape per strekkende meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Op allerlei locaties komt hij van pas: het backdrop doek van 3 meter breed en 4 meter lang. Of je het nu wilt huren om een wand of ruimte netjes zwart af te werken of omdat je er zeker van wilt zijn dat je ze bij hebt om rommelige ruimtes te verhullen.

Ook als valdoek is dit doek perfect geschikt. Creëer met meerdere doeken naast elkaar een valdoek systeem van vier meter hoog en de breedte die je zelf maar wilt. Op zoek naar een compleet valdoek systeem? Bekijk dan eens onze verschillende valdoek sets onder de categorie effecten.

Voordelen gebruik backdrops

Al onze zwarte backdrop doeken zijn uitgevoerd in een zwarte molton CS stof met een B1 certificaat volgens DIN 4102. Met een gewicht van 320 gram per vierkante meter weegt dit doek bijna 4 kilogram. De dikke stof zorgt ervoor dat je direct zonlicht volledig kunt weren en een locatie in een mum van tijd kunt verduisteren. Naast het verduisterende effect zorgen de doeken eveneens voor een goede akoestiek.

Inhangen backdrop doek

Het is kinderlijk eenvoudig een backdrop doek in te hangen wanneer er op de locatie een truss constructie, grid of een buizensysteem aanwezig is. Aan de 3 meter zijde van het doek zijn om de 25 centimeter ogen geplaatst waarmee je alles in een mum van tijd netjes strak hangt. Gebruik hiervoor tie wraps of spanfix elastieken. Het voordeel van elastieken is dat je bij de afbouw van het evenement geen kniptang of gereedschap nodig hebt om het doek weer los te halen.

Is dit doek te lang of juist te klein? Bekijk dan eens onze andere maten doeken. Zit jouw gewenste formaat precies tussen twee opties in? Pak dan een te lang doek en vouw deze aan de achterkant terug. Wat betreft de breedte kun je het overtollige doek aan de achterzijde terugklappen en deze wederom aan de truss of buizen bevestigen. Laat tussen elk doek altijd minimaal 25 centimeter overlappen om spleten tussen de doeken te voorkomen.

Pipe and drape of losse backdrop doeken

Op veel evenementenlocaties hangt er al een truss systeem in het dak of is er een grid op het podium waar de backdrop doeken kunnen worden ingehangen. Is dat bij jouw locatie niet het geval? Kijk dan eens bij onze pipe and drape systemen. Deze systemen verhuren we per strekkende meter waarbij het gehele ophangsysteem (de staanders en de liggers) is inbegrepen. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk. De zwarte pipe and drape doeken hebben hetzelfde uiterlijk als de molton CS van al onze backdrop doeken zodat er vanaf de voorzijde geen verschil te zien is.

Plus & minpunten

  • Laat geen (zon)licht door en is dus ideaal voor verduisteren.
  • Groot formaat doek waardoor er weinig onderbrekingen ontstaan.
  • Bevordert de akoestiek.
  • Je hebt een truss constructie of een grid nodig om de doeken in te hangen.

Product specificaties

Merk & type MP Backdrop Molton CS
Gewicht backdrop 3,9 kg
Afmetingen backdrop 3 x 4 m (BxH)
Certificaat B1 volgens DIN 4102

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.