Geluid huren in Roosendaal

Organiseer je een event en wil je geluid huren in Roosendaal? Master Partys voorziet je van professionele geluidsapparatuur voor iedere toepassing.

Geluid huren in Roosendaal

Wat voor evenement het ook is, goed geluid is een van de belangrijkste factoren die het wel of niet tot een succes kan maken. Dus wil je geluid huren in Roosendaal voor jouw event? Master Partys helpt je graag met de invulling van de geluidstechniek!

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen wij voorzien van de juiste geluidsapparatuur. Voor klanten die graag het vervoer en de installatie zelf regelen hebben wij handige sets in het assortiment: geluidssets met speakers en eventueel een of meerdere subwoofers, presentatie sets met speakers, een PA-mixer en een of meerdere microfoons en accu speaker sets bestaande uit een accu speaker en microfoon. Bij alle sets zijn statieven en bekabeling inbegrepen.

Naast bovenstaande sets bieden wij in de losse verhuur diverse apparatuur aan zoals bedrade en draadloze microfoons, analoge en digitale PA-mixers, statieven, audio interfaces, katheders en portofoons.

Master Partys werkt enkel met gerenommeerde merken zoals QSC, Sennheiser, DPA, Shure, Yamaha, Midas en de gooibare microfoons van Catchbox.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.