Geluid huren in Den Bosch

Wil je geluid huren in Den Bosch en omgeving? Master Partys kan je voorzien van de beste audiovisuele apparatuur voor evenementen als presentaties, bruiloften, feesten, beurzen en nog veel meer!

Geluid huren in Den Bosch

Wel of niet het juiste geluid huren in Den Bosch kan je evenement maken of breken. Goed geluid is, naast beeld en licht, essentieel voor je evenement en zorgt ervoor dat je evenement een geheel wordt, de sfeer optimaal is en de gasten de juiste beleving krijgen. Ben je bezig met de organisatie van een event en wil je geluid huren in Den Bosch? Dan ben je bij Master Partys aan het juiste adres. Wij verhuren alles wat je nodig hebt voor het realiseren van je beurs, presentatie, toespraak of feest voor een select gezelschap van 50 tot 300 personen. We verzorgen echter ook de volledige techniek voor grotere evenementen van 500 tot 5000 personen. Voor deze aantallen maken we een op maat gemaakt plan dat exact aansluit op jouw wensen en behoeften.

Master Partys verhuurt diverse geluidssets, draadloze (accu) speaker sets, presentatie sets, microfoons, headsets, PA-mixers en (digitale) mengtafels. We werken alleen met gerenommeerde audio merken die zowel binnen als buiten de kwaliteit leveren die je verwacht, zoals Sennheiser, QSC, Shure, Catchbox, DPA, Midas en Yamaha. Uiteraard kunnen wij deze producten leveren met bijbehorende accessoires zoals een statief, katheder of portofoons.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda
Master Partys PA-mixer huren

Catchbox huren?

Gebruik deze gooibare microfoon om jouw presentatie of seminar interactief te maken!

Master Partys microfoon huren

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.