Stroboscoop LED

€ 25,00 excl. btw.

€ 30,25 incl. btw.

  • 9 flitssnelheden (0 tot 20 Hz)
  • Helder witte of gekleurde flitsen
  • Werkt met remote of via DMX
  • 3-in-1 lichteffect: wall wash, blinder & strobe
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Stroboscoop huren? Deze LED stroboscoop zorgt voor zeer snelle helder witte lichtflitsen, waardoor het lijkt alsof de bezoekers schokkerig dansen. Daarom uitermate geschikt voor schoolfeesten, Halloween en house party’s. 540 RGB LED’s zorgen voor een hoge output in allerlei verschillende kleuren.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De LED stroboscoop is een zeer krachtige stroboscoop die wel tot 15 flitsen per seconde ingesteld kan worden. Deze stroboscoop van Eurolite voorziet de ruimte van felle lichtflitsen, waardoor het lijkt dat men ”schokkerig” beweegt. De krachtige lichtflitsen kunnen eenvoudig ingesteld worden via de meegeleverde afstandsbediening in 9 verschillende snelheden.

Deze LED stroboscoop kan echter nog meer dan enkel het afgeven van snel achtereenvolgende lichtflitsen. Hij is inzetbaar als blinder, maar ook wall wash. Is het wenselijk om brede wandvlakken uit te lichten in iedere denkbare kleur? Dan is ook deze Eurolite stroboscoop uitermate geschikt!

Aansturing

Dit 3-in-1 lichteffect bedien je eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening. Denk hierbij aan het instellen van het aantal flitsen per seconden, het instellen van de gewenste kleur, maar ook het laten verlopen van allerlei kleur patronen in de 6 LED segmenten in de lamp. Liever de Eurolite LED Strobe SMD Pro 540 aan jouw DMX-tafel aansluiten? Ook hiervoor is hij uitermate geschikt.

De Eurolite Strobe is niet waterdicht. Op zoek naar draadloze waterdichte verlichting? Bekijk dan hier de Astera LED spots.

Montage stroboscoop

De bovenzijde van de stroboscoop heeft een verstelbare beugel zodat je de stroboscoop op een lichtstatief kunt plaatsen. Huur je meerdere lichteffecten welke je allen aan één systeem wilt ophangen? Huur dan een truss brug. Bij al onze lichtarmaturen, dus ook bij deze stroboscoop, wordt een G-haak meegeleverd voor het monteren aan een truss constructie of andere buis constructie. Wil je de Eurolite Strobe op de grond, podium of andere vlakke ondergrond plaatsen? Door zijn tweedelige beugel is dat ook een fluitje van een cent.

Stroboscoop en epilepsie

De snelle lichtflitsen kunnen mogelijk door bezoekers ook als desoriënterend ervaren worden. Wij raden aan de stroboscoop niet te gebruiken bij bezoekers die gevoelig zijn voor epileptische aanvallen.

Plus & minpunten

  • Aantal flitsen per seconde zijn instelbaar.
  • Allerlei kleuren en ingebouwde patronen zijn te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.
  • Plug-and-play.
  • De snelle lichtflitsen kunnen als vervelend worden ervaren door mensen die gevoelig zijn voor epileptische aanvallen.

Product specificaties

Merk & type Eurolite LED Strobe SMD PRO 540 DMX RGB
Vermogen of wattage 108W
Aansturing DMX / Stand alone / Afstandsbediening
Gewicht product 3.2 kg
Gewicht transportkist incl. product 6 kg
Afmetingen stroboscoop 6 x 43 x 25,5 cm (D x B x H)
Afmetingen transportkist 60 x 40 x 13,2 cm (D x B x H)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.