Stekkerblok 6-weg

Master Partys stekkerblok huren

€ 1,90 excl. btw.

€ 2,30 incl. btw.

 • 6 stopcontacten met 3m kabellengte
 • Maximale belasting 3600 watt
 • NEN3140 - IP20
 • Voorzien van kabelbinder met lengte indicator
 • Leverbaar vanuit Breda

Sluit tot zes apparaten aan op één stopcontact met dit 6-weg stekkerblok met een kabellengte van 3 meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Al snel kom je op jouw evenement in bijvoorbeeld de regie ruimte, op het podium of in de truss stopcontacten te kort. Dit 3 meter lang 6-voudig stekkerblok biedt hiervoor de uitkomst. Sluit gemakkelijk al jouw gehuurde apparatuur hierop aan.

Naast dat je vaak veel verlengkabels en haspels nodig hebt op jouw evenement mogen stekkerblokken ook niet ontbreken in de kabelkist. Hiermee zorg je ervoor dat je nooit stopcontacten te kort hebt. Ga maar na: voor een verlichte truss DJ booth met twee CD spelers, een DJ mixer en een monitor set heb je al zes stopcontacten nodig om alles aan te sluiten.

De 3 meter kabellengte aan het stekkerblok zorgt ervoor dat je niet altijd een verlengkabel nodig hebt vanaf jouw stopcontact naar de apparatuur. Heb je deze kabellengte niet nodig? Dan laat je hem netjes opgerold door zijn klittenband kabelbinder niet los te maken.

Eigenschappen stroom verlengkabel

Wanneer je bij ons stroom verlengkabels of stekkerblokken huurt mag je er uiteraard vanuit gaan dat deze 100% functioneert, een onbeschadigde mantel heeft en van goede kwaliteit is. Daarnaast is hij gekeurd volgens de NEN3140.

Alle stekkerblokken (tenzij op jouw offerte anders staat aangegeven) zijn voorzien van een 6-weg stekkerblok aan het uiteinde en hebben een kabellengte van 3 meter. Dit zorgt direct voor zes stroompunten vanuit één stopcontact. Houd er rekening mee dat je dit stekkerblok tot maximaal 3200 watt mag belasten. Wil je de stroom kabels gebruiken in België? Dan moet je rekening houden met dat ze daar gebruik maken van penaarde in plaats van randaarde. Al onze stekkerblokken, stroomkabels en haspels zijn hiervoor geschikt.

Alle stroom stekkerblokken en verlengkabels zijn voorzien van een klittenband kabelbinder en worden netjes opgerold aan jou geleverd. We gaan er dan ook vanuit dat we de bekabeling in diezelfde hoedanigheid retour ontvangen. Buiten dat je de kabelbinder gebruikt om de verlengsnoeren netjes opgerold bij elkaar te binden, zie je daaraan ook direct welke lengte verlengkabel je in je handen hebt. Hieronder vind je de kleurcodering van onze verlengkabels:

 • 3 meter = geel
 • 5 meter = blauw
 • 10 meter = rood
 • 20 meter = groen

Plus & minpunten

 • Voorzien van een 6-weg stekkerblok zodat je direct zes apparaten op één stopcontact kunt aansluiten.
 • Alle kabels zijn voorzien van een kleurenlabel en kabelbinder.
 • Dit stekkerblok is niet geschikt om buiten te gebruiken.

Product specificaties

Merk & type MP 6-weg 3m
Maximale belasting 3200 watt
Aansluitmogelijkheden 6x Schuko stekker met pen- & randaarde
Lengte kabel 3 meter

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.