Kabelbrug p/m

Master Partys kabelbrug huren

€ 5,00 excl. btw.

€ 6,05 incl. btw.

  • Mat zwarte rubberen kabelbrug per meter koppelbaar
  • Holle ruimte van 86x22mm (BxH) voor ongeveer 6 tot 8 kabels
  • Bescherming voor kabels zonder gebruik van gaffa tape
  • 1500 kg draagvermogen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Kabelbrug huren? Bescherm jouw bekabeling en zorg voor een veilige situatie bij het passeren van de kabelbrug. Met zijn 1500 kilogram draagvermogen geschikt voor voetgangers, fietsen, hoogwerkers en klein gemotoriseerd verkeer.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wellicht ben je bekend met de zwart/gele kabelbruggen die perfect geschikt zijn voor outdoor evenementen en festivals waarbij de kabelbrug tegen een hoge belasting moet kunnen. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van een een opvallende gele klep zodat passanten zien en weten daar op te letten wanneer ze eroverheen lopen. Niet altijd is zo’n zware yellow brick kabelgoot nodig. Deze 1 meter koppelbare kabelbrug is het kleine broertje ervan zonder gele klep, maar in een representatieve volledig mat zwarte uitvoering.

Kabelbrug huren

Deze kabelbrug huren zorgt voor een draagvermogen van 1500 kilogram. Dat houdt in dat hij geschikt is voor kleinere personenauto’s, scooters en motoren. Voor vrachtverkeer is deze brug niet geschikt. De Showtec Cable Cover 1 betreft een hol model wat betekent dat je de bekabeling eerst op de vloer legt voordat je de kabelbrug eroverheen plaatst.

Je kunt deze kabelbrug huren voor het beschermen van zo’n 6 a 8 kabels. De holle ruimte heeft een breedte van 8,6 cm en een hoogte van 2,2 cm.

Wanneer je al je kabels in een rechte lijn van A naar B hebt gelegd kun je starten met het plaatsen van de kabelbrug. De koppelbare delen werken als een soort puzzel en passen maar op één manier in en uit elkaar.

De kabels worden door de kabelbrug netjes beschermd waardoor de kabels schoon blijven. Uiteraard kan het voorkomen dat de kabelbruggen zelf wel vies worden. Je gebruikt ze immers op de grond. Bij uitlevering krijg je de kabelgoten altijd schoon en droog mee. Het is dan ook aan te raden om de producten voor retour schoon te maken om eventuele schoonmaakkosten te voorkomen. Met een harde bezem kun je gemakkelijk met de naden mee vegen om het vuil er tussenuit te krijgen.

Plus & minpunten

  • Met antisliplaag aan de bovenzijde.
  • Maximale belasting van 1500 kg.
  • Koppelbaar systeem.
  • Niet geschikt voor het beschermen van bekabeling op de openbare weg.
  • Niet geschikt voor bescherming voor zware voertuigen.

Product specificaties

Merk & type Showtec Cable Cover 1
Belastbaarheid 1500 kg
Gewicht kabelbrug 4 kg
Afmeting kabelbrug 21,5 x 103 x 3,6 cm (BxDxH)
Afmeting kanaal 86 x 22 mm (BxH)
Certificaat RoHS, PAK, REACH

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.