Pipe and drape blauw (prijs p/m)

€ 25,00 excl. btw.

€ 30,25 incl. btw.

  • Prijs is per strekkende meter
  • Hoogte van 2 tot 4 meter (variabel)
  • Benodigde onderdelen voor jou samengesteld
  • Hokjes, vierkant of kruisopstelling mogelijk
  • Leverbaar vanuit Breda

Het Wentex pipe and drape systeem met blauwe geplooide doeken is perfect geschikt voor het afschermen en aankleden van ruimtes. Naast blauw ook rood, zwart wit en voile doeken beschikbaar.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Blauwe pipe & drape huren voor een evenement met een specifiek thema? Bij veel bedrijven vind je blauw in hun huisstijl terug. Denk hierbij aan Coolblue, KLM, Facebook, de Politie, Samsung en nog veel meer. Blauw straalt stabiliteit en professionaliteit uit. Hierdoor is de blauwe pipe and drape een veel gekozen kleur in de zakelijke markt.

Met een pipe & drape systeem tover je een locatie binnen een mum van tijd om tot een event locatie voor bijvoorbeeld bedrijf seminars, lezingen en andere zakelijke evenementen waar rust en professionaliteit uitgestraald moet worden. Op zoek naar een andere pipe and drape kleur? Bekijk ook onze rode, zwarte en witte pipe & drape systemen.

Afmetingen

Een pipe & drape systeem bestaat uit staanders en liggers met een minimale hoogte en lengte van 2 meter. De staanders hebben een maximale hoogte van 4 meter, maar de liggers zijn eindeloos koppelbaar waardoor een maximale lengte niet van toepassing is bij pipe and drape. Dit Wentex systeem wordt per strekkende meter verhuurd, met een minimale afname van 2m. Geef bij het toevoegen van het product aan hoeveel meter je wenst te huren.

Blauwe backdrop doeken

Dit pipe & drape huurartikel maakt gebruik van blauwe medium glossy backdrop doeken. De rode pipe en drape doeken hebben een breedte van 3 meter, een hoogte van 4 meter en zijn geplooid aan de bovenzijde. Eenvoudig koppelbaar door middel van de overlappende klittenband strook. De stof is geïmpregneerd met een brandvertragend middel. De blauwe backdrops geven een zakelijke en rustige uitstraling aan jouw evenement. Liever een andere kleur doek zoals zwart of wit of wellicht een sterrendoek? Bekijk dan onze andere pipe & drape producten in de huurshop.

Op- en afbouw van pipe and drape

Het Wentex pipe & drape systeem werkt ontzettend eenvoudig. Pipe and drape maakt gebruik van 8 kilogram zware zwarte vloerplaten met daarop staanders die je in hoogte kunt verstellen (tot maximaal 4 meter). Tussen de staanders worden liggers met klittenband geplaatst die in de breedte uitschuifbaar zijn van 180 tot 400 centimeter. Op de klittenbandstrook op de ligger worden de pipe & drape doeken bevestigd. Breng als laatste de constructie op hoogte en een keurig pipe & drape systeem is het resultaat!

Zijn de doeken na het evenement niet meer in dezelfde staat als bij uitlevering? Houd dan rekening met eventuele kosten voor reiniging of vervanging.

Plus & minpunten

  • Het systeem is functioneel (dekt en/of scheidt af) en decoratief.
  • Eenvoudig op- en af te bouwen.
  • De backdrop is geïmpregneerd met brandvertragend middel.
  • Het systeem is niet geschikt om buiten te plaatsen.

Product specificaties

Merk & type pipe and drape Wentex upright 3-way (180 - 400) // drape support (180 - 300) // baseplate 45x45
Meegeleverde hardware Staanders, ligger(s), baseplates, baseplate pinnen
Gewicht staander 3,7 kg
Gewicht ligger 2,8 kg
Gewicht baseplate 8 kg
Gewicht baseplate pin 0,6 kg of 2,4 kg (10cm of 40cm)
Gewicht backdrop 7,5 kg
Gewicht transportkist leeg 75 kg
Afmetingen transportkist 60 x 189 x 85 cm (BxDxH)
Minimale afmetingen 200 x 200 cm (BxH)
Maximale afmetingen ** x 400 cm (BxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.