Pendelspot

Master Partys pendelspot huren
Master Partys pendelspot huren

€ 13,50 excl. btw.

€ 16,34 incl. btw.

  • Perfect voor het verlichten van beursstands
  • Eenvoudig in bevestiging, doorlussen & gebruik
  • Helder wit licht met 4000 Kelvin (50W LED)
  • Kantelbare kop (zowel zijwaarts als naar boven en beneden)
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je een beursstand of spandoek uitlichten? Dan is de pendelspot perfect geschikt voor deze toepassing! De pendel spot huur je inclusief alle benodigde accessoires voor montage op truss, pipe&drape wanden, custom made houten wanden en meer.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De pendelspot is de meest eenvoudige maar toch meest veelzijdige beursstand verlichting. Uiteraard met een led bulb uitgevoerd en daarnaast alle kanten op te richten. Pendelspots worden meestal gehuurd in grotere aantallen in combinatie met een van onze beursstand constructies van truss.

Gebruiksgemak

De pendelspot is met al zijn eenvoud een van de meest gebruikte lichtarmaturen op beursstands. Deze spot is letterlijk plug and play, er is namelijk geen enkele knop of schakelaar op te vinden. Het enige dat is in te stellen is de richting van de kop van de pendelspot. Deze kun je namelijk verticaal kantelen en naar links en rechts draaien om zo optimaal het gewenste object of oppervlak uit te lichten.

We adviseren om de spots niet hoger dan 4 meter van de grond te plaatsen om ervoor te zorgen dat je voldoende licht blijft houden. Dankzij de welbekende ledverlichting is de pendel spot energiezuinig en wordt hij niet warm. Heel fijn als je een hele dag op de beurs onder de verlichting staat!

Installatie

Het gebruiksgemak van deze ExpoLED pendelspots start al bij de installatie ervan. De armaturen worden standaard geleverd met de veelzijdige manfrotto klemmen die op verschillende soorten materialen en vormen te gebruiken zijn. Hiermee bevestig je de spots in een handomdraai op jouw beursstand! Huur je jouw pendelspots vanuit onze vestiging in Amsterdam? Dan zitten er verschillende bevestigingsmaterialen bij de spots inbegrepen, tevens geschikt voor ieder soort stand.

Nog een groot voordeel van deze pendelspot huren is dat hij is uitgerust met zowel een stroom input als output. Dit betekent dat alle spots koppelbaar zijn waardoor je dus niet hoeft te stoeien met veel bekabeling en stekkerdozen wat je niet alleen veel tijd bespaart, maar ook zorgt voor een net eindresultaat.
Vanwege de lichtspreiding per spot raden wij aan om ze niet verder dan 200 centimeter uit elkaar te plaatsen. Zo zorg je ervoor dat er geen ongewenste onverlichte plekken in je beursstand ontstaan.

Plus & minpunten

  • Energiezuinig en niet warm dankzij de ledlamp.
  • Kantelbaar in alle richtingen.
  • Stroom is koppelbaar met meegeleverde bekabeling.
  • Niet waterdicht. Huur de HQI150 standspot wanneer je de verlichting buiten wilt gebruiken.

Product specificaties

Merk & type ExpoLED NOVI Arm Light
Type lamp Led
Stroomverbruik 50 watt
Kleurtemperatuur 4000 Kelvin (neutraal wit)
Gewicht 1,5 kg
Gewicht transportkist 10 kg
Afmetingen 66 x 19,4 x 5,7 cm (LxBxH)
Afmetingen transportkist (per 8) 80 x 60 x 30 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.