Verticale rookvloeistof 5L

Master Partys verticale rookvloeistof kopen

€ 39,50 excl. btw.

€ 47,80 incl. btw.

  • 5L Magic FX Smokejet Fluid
  • Vloeistof voor de verticale rookmachine
  • Leverbaar vanuit Breda

Wil je meer gebruik maken van jouw verticale rookmachines dan enkel tijdens de openingsact? Maak dan gebruik van extra verticale rookvloeistof van Magic FX! Deze vloeistof kannen hebben een inhoud van 5 liter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Bij onze verticale rookmachines wordt altijd 1 liter vloeistof meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt. Een liter vloeistof is voldoende voor bijvoorbeeld een product lancering of openingsact. Als je een verticale rookmachine wilt huren voor het gehele evenement of gedurende meerdere dagen, dan raden wij aan om extra vloeistof bij te bestellen. Deze Magic FX Smokejet Fluid is hiervoor perfect geschikt. Anders dan normale rookvloeistof zal deze vloeistof na gebruik sneller uit de lucht verdwijnen om het effect van een CO2 kanon te simuleren.

CO2 effect

Je kent ze wel: de CO2 kanonnen die vooral bij festivals favoriet zijn en aan weerszijden van het podium grote witte rookpluimen spuiten. Bij kleinere evenementen kan het echter net iets te veel tijd en energie kosten om met grote zware CO2 cilinders te slepen. In dat geval is een verticale rookmachine het perfecte alternatief voor een CO2 kanon. Met een verticale rookmachine maak je geen gebruik van zware CO2 cilinders met stijgbuis, maar enkel van verticale rookvloeistof in kunststof jerrycans.

Led licht

De verticale rookmachines hebben zelfs nog een effect wat CO2 Jets niet hebben: ingebouwde ledverlichting! Door de gekleurde verlichting in de verticale rookmachine aan te zetten terwijl de rook eruit spuit, lijkt het net of de rook de kleur van het licht heeft. Door het licht bijvoorbeeld oranje en rood in te stellen, kun je het effect van een vlammenwerper nabootsen.

Plus & minpunten

  • Geschikt voor verticale rookmachines.
  • Van professionele kwaliteit.
  • De rook verdwijnt sneller dan normale rook, maar niet direct zoals CO2 dat doet.

Product specificaties

Merk & type Magic FX Smokejet Fluid
Gewicht 5,4 kg
Inhoud 5 liter

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.