PA-mixer 16 kanalen (dig)

Master Partys digitale PA-mixer 16 kanalen huren

€ 50,00 excl. btw.

€ 60,50 incl. btw.

  • Geschikt voor toespraken en kleine zangacts
  • Voorzien van 4 bands parametrische EQ
  • Compressor, gate, effecten & fantoomvoeding
  • Vaak gehuurd i.c.m. geluidsets
  • Leverbaar vanuit Amsterdam

Met de QSC Touchmix 16 kun je een kleine band of presentatie mixen of hij is te gebruiken tijdens een congres of seminar. Voor zowel amateurs als professionals zeer geschikt!

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De QSC Touchmix 16 is een compacte PA-mixer met de functionaliteit van een groot digitaal mengpaneel. De digitale PA-mixer heeft een touchscreen waarmee je alle instellingen kunt bedienen. Dit zijn onder andere de kanalen, faders en andere settings. Dankzij de Simple Mode en Advanced Mode is de mixer geschikt voor zowel beginnende als professionele technici.

QSC Touchmix 16

De Touchmix 16 is een digitale PA-mixer die speciaal is ontworpen voor muzikanten, zangers, kleine bands en AV professionals. Daarmee is deze mengtafel dus ideaal om te gebruiken bij allerlei soorten muziekoptredens van bands en solo acts, maar ook bij optredens van sprekers zoals seminars of congressen.

Laat je niet misleiden door het compacte formaat van deze PA-mixer. Door de bediening van de instellingen in het touchscreen te verwerken, heeft QSC heel veel ruimte kunnen besparen op het apparaat. Het heeft dus alle functionaliteit zonder de vele knoppen.

Functies

Deze digitale PA-mixer heeft net zoals andere mengtafels de standaard functies zoals auxiliaries, compressor, gate, parametrische EQ, fantoomvoeding en effecten. Dankzij de USB-aansluiting is het mogelijk om heel eenvoudig opnames te maken van het optreden. Je geeft simpelweg aan welke kanalen moeten worden opgenomen en direct na afloop staan de bestanden klaar op de USB-stick.

Een mooie extra optie van deze mengtafel is dat je kunt kiezen tussen Simple Mode en Advanced Mode. In de simpele modus kun je alle essentiele functies nog steeds bedienen, maar vervallen er wat uitgebreide instellingen. In de geavanceerde modus heb je toegang tot alle mogelijkheden.

Remote control

Buiten dat de Touchmix stand-alone is te gebruiken, kan hij ook worden bediend met de ‎TouchMix-8/16 Control app die zowel voor iOs als Android te downloaden is. Zo kun je bijvoorbeeld, wanneer je geen geluidstechnicus tot je beschikking hebt, tijdens jouw optreden de mixer bedienen zonder telkens heen en weer te hoeven lopen! Houd er wel rekening mee dat je via de remote app minder opties hebt dan op de PA-mixer zelf.

Plus & minpunten

  • Compact.
  • 16 kanalen.
  • Remote control.
  • Deze mixer is enkel leverbaar vanuit onze vestiging in Amsterdam.

Product specificaties

Merk & type QSC Touchmix 16
Aansluitmogelijkheden XLR & Jack
Gewicht product 3 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 15,4 kg
Afmetingen product 36 x 30 x 12 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 46 x 46 x 17 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.