Led Derby

€ 14,00 excl. btw.

€ 16,94 incl. btw.

  • RGB leds veranderen van kleur
  • Beweegt mee op de muziek
  • Ingebouwde programma's
  • Af te halen in Breda

Lichteffect huren om snel jouw tent, huiskamer of kleine evenementenlocatie om te toveren tot een heuse disco? Kies voor een of meerdere led mushrooms of led derby’s, vaak gehuurd in combinatie met onze spot set en rookmachine.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De led mushroom of derby is het ideale lichteffect voor een wat kleiner feest. Doordat de lichteffecnten is voorzien van led lampen verbruikt het weinig stroom en wordt bovendien niet warm. Dit stoere lichteffect beweegt op muziek. Om de derby of mushroom nog beter tot zijn recht te laten komen is het raadzaam om een van onze rookmachines bij je offerteaanvraag toe te voegen. Hierdoor worden de lichtstralen zoals op de impressie foto’s zichtbaar in de lucht.

Lichteffect huren

De led mushroom en derby zijn de echte klassieker onder de lichteffecten. Waar deze vroeger werd uitgevoerd met energieslurpende halogeen lampen zijn deze tegenwoordig uitgevoerde met zuinige leds in rood, groen, blauw, wit & amber. De diverse kleuren leds wisselen elkaar af, combineren tot tientallen andere kleuren en geven zo nu en dan een knipperend stroboscoop effect.

In de paddestoelvormige armatuur zitten 20 lenzen ingebouwd die zorgen voor strakke bewegende bundels over de dansvloer. Met een rookmachine worden deze goed zichtbaar. Wil je liever geen rookmachine gebruiken? Dan dansen de lichtpunten over de vloer en de muren. De lichtstralen worden enkel zichtbaar met het gebruik van een rookmachine.

Montage led mushroom en led derby

Het mushroom lichteffect is voorzien van een handige ophangbeugel. De meegeleverde ophang haak (G-haak) zorgt ervoor dat je het lichteffect kunt ophangen aan een truss constructie of andere buis. Geen mogelijkheden tot het ophangen van het lichteffect? Huur een lichtstatief voor de led mushroom.

Plus & minpunten

  • Laag stroomverbruik.
  • Geeft talloze diverse kleuren.
  • Led Derby reageert goed op geluid.
  • Niet toereikend bij grotere evenementen.

Product specificaties

Stroomverbruik 30 Watt
Sturing Muziekgestuurd
Gewicht mushroom / derby 3 KG
Gewicht transportkist 4 KG
Afmetingen mushroom 27,5 x 30 x 39 cm (D x B x H)
Afmetingen transportkist 40 x 30 x 40 cm (D x B x H)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.