CO2 cilinder

Master Partys CO2 cilinder huren

€ 45,00 excl. btw.

€ 54,45 incl. btw.

 • CO2 cilinder met stijgbuis in B05, 20, 30 & 50 formaat
 • 10, 30, 50 of 80 seconden aan effect
 • B05 geschikt voor een Magic FX CO2 backpack
 • CO2 cilinders zijn altijd bij onze CO2 effecten inbegrepen
 • Losse cilinders leverbaar vanuit Breda

Op zoek naar een CO2 cilinder met stijgbuis? Huur hier jouw gewenste CO2 cilinder formaat. Al onze CO2 effecten sets zijn al voorzien van een CO2 cilinder.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je zelf in het bezit bent van een CO2 gun, CO2 Jet of T-shirt gun dan is het bij Master Partys in Breda ook mogelijk om enkel losse CO2 cilinders met stijgbuis te huren. Een dergelijke cilinder koop je niet maar deze huur je. Alle toeslagen zoals transport- en milieutoeslag en de cilinder huur zijn in de weergegeven prijs inbegrepen. Zo geniet je van een transparante prijs voor jouw CO2 cilinder met stijgbuis.

Wil je ook het CO2 effect huren in combinatie met de CO2 cilinder? Bekijk dan onze voordelig geprijsde CO2 sets. Hierbij zijn de benodigde cilinders al bij de prijs inbegrepen.

B05 CO2 cilinder

De B05 CO2 cilinder met stijgbuis is, anders dan zijn grotere broers, gemaakt van aluminium. Dit maakt deze CO2 fles licht (9 kilogram) en handzaam. Daarom wordt deze cilinder voornamelijk gebruikt in de CO2 Shooter Backpack set. Met de cilinder backpack ben je volledig mobiel. Zo kan de artiest gemakkelijk met de promo gun of CO2 gun over het podium of door het publiek lopen zonder dat hij rekening moet houden met de lengte van de slang.

Omdat de CO2 fles niet groot is en is gemaakt van aluminium kun je er ‘slechts’ 10 seconden mee schieten. De praktijk wijst uit dat je er op deze wijze ongeveer 10 á 15 promo items mee kunt wegschieten. Liever meer CO2 in de fles en hoef je hem niet op je rug te dragen? Bekijk dan de onderstaande cilinders.

 • Gewicht: 9 kilogram
 • Hoogte: 57 centimeter
 • CO2 effect: 10 seconden

B20 CO2 cilinder

De Jewagas B20 CO2 cilinder is de meest gebruikte stalen fles met stijgbuis voor de promo gun set. De cilinder is met zijn eigen gewicht van 40 kilogram te zwaar voor op de rug, maar in combinatie met een 15 meter hogedrukslang heb je toch meer dan voldoende bewegingsvrijheid op het podium.

Met deze heb je ongeveer 30 seconden aan CO2 effect wat neer komt op het wegschieten van ongeveer 30 á 60 shirts per cilinder. Met zijn hoogte van 92 centimeter kun je de cilinder perfect achter een podium verstoppen.

 • Gewicht: 40 kilogram
 • Hoogte: 92 centimeter
 • CO2 effect: 30 seconden

B30 CO2 cilinder

De 50 seconden cilinder (ook wel F50 genoemd) is de meest gebruikte CO2 cilinder in de effecten categorie. Je vind de fles onder andere terug in al onze Magic FX CO2 Jet pakketten en de CO2 Gun set. Met een eigen gewicht van 56 kilogram is de cilinder redelijk handzaam, maar niet meer door één persoon te verplaatsen. We raden daarom aan altijd met een steekwagen de cilinder op zijn plek te zetten.

Vanaf de grond tot de bovenkant van de tulp heeft de CO2 fles een hoogte van 136 centimeter. Is voor jouw CO2 toepassing 50 seconden onvoldoende? Bekijk hieronder de grootste te leveren cilinder.

 • Gewicht: 56 kilogram
 • Hoogte: 136 centimeter
 • CO2 effect: 50 seconden

B50 CO2 cilinder

Op festivals en andere feest evenementen wordt deze cilinder het meest ingezet. Door de 80 seconden aan effect hoef je CO2 cilinders veel minder vaak te wisselen dan zijn kleinere broertjes. Is 80 seconden per CO2 effect voor jouw special effect opstelling niet voldoende? Neem contact met ons op voor de juiste koppelingen en slangen om meerdere CO2 flessen op één CO2 effect aan te sluiten.

Veel CO2 in een stalen cilinder betekent uiteraard ook een hoog eigen gewicht. De B50 cilinder met stijgbuis weegt vol 83 kilogram en is 170 centimeter hoog.

 • Gewicht: 83 kilogram
 • Hoogte: 170 centimeter
 • CO2 effect: 80 seconden

Veiligheid CO2

CO2 cilinders zijn zwaar en staan onder hoge druk (ongeveer 70 bar). Daarom dien je de flessen tijdens transport en gebruik altijd te verankeren aan een vast en stabiel object. Een B05 cilinder is handzaam en daardoor mogelijk om met een personenauto te vervoeren. Transporteren van de grotere cilinders in een personenauto raden we ten zeerste af.

Plus & minpunten

 • Alle CO2 cilinders zijn uitgevoerd met stijgbuis.
 • Geen onvoorziene kosten zoals transport- en milieutoeslag.
 • Voor iedere toepassing is een ander formaat cilinder beschikbaar.
 • CO2 cilinders zijn gemaakt van staal en staan onder hoge druk. Hierom wordt transport (B05 uitgesloten) met een personenauto ten zeerste afgeraden.

Product specificaties

Merk & type Jewagas B** CO2 cilinder met stijgbuis
Aansluitmogelijkheden Bottle to hose connector
Gewicht product Zie productomschrijving
Afmetingen product Zie productomschrijving
Verbruik 800gr CO2 per seconde

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.